نزول حباب سکه ادامه نیافت
اکوایران: حباب سکه امامی از مرز 15 درصد پایینتر نرفت و بعدازظهر دوشنبه توانست به بالای محدوده 16 درصد قدم بگذارد.

به گزارش اکوایران، کاهش محدود بهای اونس طلا در بعدازظهر سومین روز هفته یکی از عواملی بود که ارزش ذاتی سکه را کاهش داد. در کنار این، بهای دلار نیز در روز گذشته افزایش خاصی نداشت که بتواند به رشد ارزش ذاتی فلز گرانبهای داخلی و کم کردن این شاخص با قیمت بازار کمک کند.
با وجود افت محدود اونس طلا در روز گذشته، در بازار داخلی سکه کمتر معاملهگری حاضر شد در موقعیت فروش قرار بگیرد. سکه همچنان بالای کانال 21 میلیون تومان قرار دارد و کمتر معاملهگری دیروز حاضر بود که زیر محدوده 21 میلیون و 400 هزار تومان سکه خود را به فروش برساند.
تحلیلگران فنی باور دارند تا زمانی که سکه امامی بالای کانال 21 میلیون تومانی حضور دارد، حتی احتمال برگشت این فلز گرانبها به کانال 22 میلیون تومان نیز وجود دارد. فلز گرانبهای داخلی برای اینکه به صورت معنادار در مسیر نزولی قرار بگیرد، نیاز دارد که از مرز حساس 20 میلیون تومان پایینتر برود، اما دستکم تا روز دوشنبه بازار گرایش معناداری برای کاهش به زیر مرز 20 میلیون تومان نداشت. البته افزایشیها نیز چندان در بازار فعال نیستند.
در شرایط کنونی به نظر میرسد بازار سهام بیشتر از بازار سکه و ارز مورد توجه معاملهگران قرار گرفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در انتظار تأمین اعتبار
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
ادعای مشاور امنیت ملی ترامپ: توافق جدید بند غروب ندارد
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
پشت پرده تعویق مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط افشا شد
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا
-
طلا رکورد تاریخی قیمت را شکست
-
نه ایران به مذاکره در ملاعام
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است