معاملهگران هم از طلا ناامید شدند/ گلات نزولی بیتکوین
طلا هفته گذشته کار خود را در قیمت ۱۸۱۱ دلار به پایان برد تا چهار روز متوالی در هفته ای که گذشت بازدهی نزولی داشته باشد. همچنین امروز قیمت بیت کوین کاهش یافت تا این رمزارز برای پنجمین روز متوالی بازدهی نزولی را ثبت کرده باشد.

به گزارش اکوایران، همچنین افت ۱.۴۱ درصدی فلز زرد در هفته گذشته چهارمین هفته متوالی بود که طلا روندی نزولی به خود گرفته است. فضای ذهنی تحلیلگران و معاملهگران همچنین نسبت به قدم بعدی طلا هم نزولی است. از ماه سپتامبر تاکنون هیچ وقت نظر معامله گران خرد تا این حد بدبینانه نبوده است.
آمارهای تورمی بالاتر از انتظاری که از اقتصاد آمریکا منتشر شده است بازارها را به این فکر انداخته است که فدرال رزرو نرخ بهره را برای مدتی طولانی تر از آنچه پیش بینی می شد و در سطوحی بالاتر از آنچه تخمین زده می شد نگه خواهد داشت. با توجه به حساسیت طلا به نرخ بهره تحقق این سناریو می تواند بدترین خبر برای صعودی ها در بازار طلا باشد.
از میان ۲۰ تحلیل گر شرکت کننده در نظرسنجی سایت کیتکو ۶۵ درصد بر این باورند که یک هفته نزولی دیگر برای طلا رقم خواهد خورد در حالی که فقط ۱۰ درصد صعودی بودند.
همچنین در بخش سرمایه گذاران خرد نیز در حالی که ۳۹ درصد صعودی بودند، ۴۲ درصد به نزول قیمت طلا در هفته آینده رای دادند.
همچنین در روز شنبه پنجمین روز متوالی نزولی بیت کوین رقم خورد تا بزرگترین رمزارز جهان مجددا به کانال ۲۲ هزار دلاری سقوط کند. بیتکوین نیز به مانند طلا به نرخ بهره فدرال رزرو حساس است و در سال گذشته نیز زمستان رمزارزی دقیقا از زمان شروع عملیات انقباضی فدرال رزرو آغاز شد.
بیت کوین از ابتدای هفته تاکنون بیش از ۶.۶ درصد از ارزش خود را از دست داده است.
اتریوم نیز امروز روی مرز ۱۶۰۰ دلار نوسان داشت و پس از حدود ده روز برای مقاطعی وارد کانال ۱۵۰۰ دلاری نیز شد. اتریوم نیز در این هفته تاکنون بیش از ۶ درصد افت قیمت داشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای رویترز؛ اعلام آمادگی حزبالله برای مذاکره بر سر خلع سلاح
-
جزئیات جدید از مذاکره ایران و آمریکا در عمان
-
مهلت 3 ماهه مجلس به دولت: وزیر اقتصاد هرچه سریعتر معرفی شود
-
افزایش قیمت خودروهای داخلی و وارداتی/ حراج خودروهای وارداتی آغاز شد
-
واردات عجیب ایران
-
از خانه تا کارخانه: بازگشت خاموشیهای برنامهریزی شده
-
فعالیتهای دریای در خزر ممنوع شد
-
سناریوهای بازار ارز پس از خبر مذاکره
-
تهدید عربستان به جریمه میلیاردی زائران