جنگ مالدار و ریالدار در بازار دلار
خبرهای مثبت بازار اینبار از زبان کراواتیها بیان میشد/ فنیها میگویند بازار سکه سر و شانه زده/ واکنش دلار به اخبار مثبت چه فرقی با گذشته کرده است؟
دوباره خبرها جو بازار را مثبت کردند. از هر دری خبر مثبت شنیده میشد، حتی برخی منابع ضدجمهوری اسلامی هم این اخبار را منتشر میکنند. بر اثر این اخبار قیمت دلار هرات از سطح ۵۱ هزار و ۷۰۰ به ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان عقبنشینی داشت.
با خبرهای متضاد شاهد جنگ بین مالدار و ریالدار بودیم. ریالدار که مشخص بود چشم به خبر قطعی بسته و فعلا خرید نزده است. اما مالدارها امروز تحلیلهای جالبی داشتند و ریالدارها میگفتند این تحلیلها از سر ناچاری و ضرر زیاد است. مالدارها میگفتند اگر خبر آزادسازی راست باشد و حتی اگر همه پولها به دلار وارد ایران شود عدد بزرگی نیست. آنها معتقدند با تقسیم ۷ میلیارد دلار بین ملت ایران به هر نفر ۸۵ دلار میرسد.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۹ خرداد ۱۴۰۲ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
علت شنیدهشدن صدای انفجار در آران و بیدگل چیست؟
-
ریسک دیپلماتیک و اولین تماس پس از سه سال؛ پاریس نقشش را در خاورمیانه دوباره پس میگیرد؟
-
اولین واکنش آژانس به تعلیق همکاری از سوی تهران
-
پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود
-
کارگران ایرانخودرو چقدر حقوق میگیرند؟
-
پرداخت یک میلیارد تومان کمک بلاعوض به خانوارهای آسیبدیده تهرانی
-
عامل ارتباط با اسرائیل در تهران دستگیر شد
-
آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس ایران را ترک نکردهاند
-
عمان: در صورت فراهم شدن شرایط مذاکرات هستهای ازسر گرفته خواهد شد