تامین ارز اربعین چگونه انجام خواهد شد؟
اکوایران: کار تامین و تخصیص ارز مورد نیاز برای اربعین امسال توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام خواهد شد.

به گزارش اکوایران، سخنگوی مرکز مبادله ایران میگوید بانک مرکزی، تامین و تخصیص ارز اربعین را در دستور کار خود قرار داده و مقرر شده تامین و تخصیص این ارز با مدیریت مرکز مبادله ارز و طلای ایران صورت بگیرد.
اصغر بالسینی - سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران - با اشاره به در پیش بودن مراسم پیادهروی اربعین گفته «بانک مرکزی در راستای خدمترسانی به هموطنان و زوار محترم در ایام اربعین، تامین و تخصیص ارز اربعین را در دستور کار قرار خود قرار داده و با تشکیل یک کارگروه ویژه و برگزاری جلسات متعدد در حال آمادهسازی سازوکارهای لازم در این زمینه است.»
او افزود: مقرر شده تامین و تخصیص ارز اربعین با مدیریت مرکز مبادله ارز و طلای ایران و از طریق شبکه گسترده بانکی به سرعت و با گستردگی انجام پذیرد که اطلاعات تکمیلی در این زمینه بزودی منتشر خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای رویترز؛ اعلام آمادگی حزبالله برای مذاکره بر سر خلع سلاح
-
جزئیات جدید از مذاکره ایران و آمریکا در عمان
-
مهلت 3 ماهه مجلس به دولت: وزیر اقتصاد هرچه سریعتر معرفی شود
-
واردات عجیب ایران
-
افزایش قیمت خودروهای داخلی و وارداتی/ حراج خودروهای وارداتی آغاز شد
-
از خانه تا کارخانه: بازگشت خاموشیهای برنامهریزی شده
-
فعالیتهای دریای در خزر ممنوع شد
-
سناریوهای بازار ارز پس از خبر مذاکره
-
تهدید عربستان به جریمه میلیاردی زائران