بازار ارز و سکه در روز چهارشنبه بی‌رمق دنبال شدند و در مسیر نزول گام برداشتند. همانطوری که در کف بازار روز سه‌شنبه اشاره شد فعلا بازار ارز و سکه در رکود به سر می‌برد و فعلا ثبت‌نام خودرو است که در کورس سوددهی بازارها قرار گرفته. در روز چهارشنبه یک توییت از تعداد ثبت‌نامی‌های خودرو و مبلغ بلوکه شده در بانک‌ها در بازار دست به دست می‌شد که ارقام عجیبی در آن عنوان شده بود. این توییت مدعی شده تا امروز سه میلیون نفر ثبت نام کردند و مبلغی به اندازه 700 همت تا این لحظه بلوکه شده است. اغراق در اعداد کاملا گویای شایعه بودن این توییت است اما در بازار هم یکسری صحبت‌ها هست که خیلی از افراد برای فروش سکه و طلا حضور داشتند که با فروش آن‌ها در این ثبت نام شرکت کنند. این موضوع دقیقا همان موردی است که در روز سه‌شنبه با تجربه‌های بازار به آن اشاره داشتند. در واقع می‌شود گفت گزاره نامحبوب بازار؛ طلا و سکه و دلارتان را برای ثبت نام خودرو نفروشید.

در روز چهارشنبه سه اتفاق مورد توجه فعالان بازار بود. اتفاق اول روند قیمتی انس طلا و آمار شاخص قیمت مصرف کننده در آمریکا در بخش کالا و خدمات بود. طی معاملات روز سه‌شنبه بعد از انتشار تورم تولیدکننده، امیدها نسبت به کاهش نرخ بهره در آمریکا توسط فدرال رزرو تقویت شد و قیمت انس در محدوده سقف تاریخی باقی ماند تا تورم مصرف کننده هم تاییدی بر افزایش امیدها باشد. اما در روز چهارشنبه بعد از انتشار تورم منفی در بخش کالاها موجب شد تا احتمال دو بار کاهش نرخ بهره کمتر شود. به خاطر همین هم قیمت انس بعد از این داده، از 2460 دلار عقب نشست.

اتفاق دوم تعطیلی بازار ارز هرات و روند رو به کاهش درهم امارات بود. معامله‌گران تصور می‌کردند با بی‌رمقی بازار و نبود تومان در بازار ارز و سکه، قیمت‌ها به سمت نزول بروند و کف بشکند. به واسطه همین نگاه قیمت‌ درهم کف 16 هزار و 230 تومان را از دست داد.

اتفاق سوم که در تیرراس نگاه معامله‌گرهاست، حباب طلا و سکه بود که از روز گذشته به کمترین میزان رسیده است. در روز چهارشنبه حباب سکه در 16 درصد یا در کانال شش میلیون ثابت ماند و حباب طلای آبشده نیز همچنان بالای منفی 200 هزار تومان هست؛ این یعنی طلای آبشده در بازار 200 هزار تومان پایینتر از ارزش ذاتی آن در حال معامله است.

قیمت درهم امارات روز چهارشنبه را در 16 هزار و 270 تومان شروع به کار کرد و در نیمه دوم معاملات زیر مرز حمایتی 16 هزار و 230 تومان را از دست داد. در نهایت قیمت درهم در 16 هزار و 120 تومان به کار خودش پایان داد.

در روز چهارشنبه خبری از قیمت دلار نقدی هرات نبود و فقط نرخ فردایی اعلام شد. قیمت دلار فردایی هرات در 59 هزار و 400 تومان بازگشایی کرد وبا کاهش به زیر مرز حمایتی 59 هزار و 200 تومان رفت. در نهایت قیمت دلار هرات کانال 59 هزار تومان را از دست داد و به 58 هزار و 900 تومان رسید.

قیمت سکه با گپ منفی 300 هزار تومانی در 41 میلیون و 350 هزار تومان آغاز به کار کرد و در ادامه از این مرز حمایتی برگشت و به میانه کانال 41 میلیون رسید. البته در پشت خط با کاهش قیمت انس طلا از سقف، بازار سکه هم به سمت پایین و مرز حمایت حرکت کرد.

قیمت طلای آبشده در پله اول کانال 15 میلیون شروع کرد و تا نیمه اول برخلاف بازار ارز حرکت کرد و به پله دوم رسید. اما در نیمه دوم قیمت طلای آبشده با کاهش حتی پله اول‌ را هم از دست داد.

در سمت رسمی اما قیمت‌ها بر مدار افزایش بودند. قیمت دلار نیما با افزایش به کانال 45 هزار تومان رسید و قیمت دلار اسکناس در مرکز مبادله هم با صعود به کانال 49 هزار تومان رسید. قیمت دلار ثبت شده در بانک مرکزی هم رشد داشت و به نرخ بی‌سابقه 40 هزار و 500 تومان رسید.

در روز چهارشنبه آمارهای پولی و کلان کشور هم زیر ذره بین بازار بود. آمارها نشان می‌دهد بعد از کاهش نرخ رشد نقدینگی در سال 1402،‌ این روند نزولی از آغاز سال 1403 متوقف شده و به تدریج روند معکوسی شکل گرفته است.