در روز یکشنبه شاهد نوسان رنجی در سقف‌های قیمتی بودیم؛ قیمت دلار تهران در کانال 84 هزار تومان پیشروی کرد و به عدد جدیدی رسید، قیمت دلار هرات در کانال 84 هزار تومان نوسان داد، قیمت درهم به کانال 23 هزار تومان افتاد اما بازار طلا و سکه در محدوده قیمتی روز گذشته درجا زد.

فعالان بازار در روزهای آینده منتظر دو خبر هستند؛ خبر اول درمورد تصویب FATF است که گفته می‌شود در هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود. در روز یکشنبه معامله‌گران در حال شرط‌بندی و گمانه‌زنی بر روی تصویب یا عدم تصویب FATF بودند. از منظر برخی از آن‌ها بازار در سقف قرار دارد و احتمال تصویب هم بالا است، پس خرید در قیمت‌های فعلی ریسک بالایی دارد. این دسته معتقدند در صورت تصویب لوایح پالرمو و CFT، بازار می‌تواند به صورت هیجانی اصلاح عمیقی بدهد و در مجموع موجب کاهش تقاضای سفته بازی شود. اما در مقابل گروه دیگر نسبت به تصویب خوشبین نیستند و از منظر آن‌ها عدم تصویب FATF دوباره نوسان جدیدی در بازار ایجاد می‌کند.

خبر دومی که در بازار ردیابی می‌شود نتیجه جلسه بی بی و ترامپ است. از منظر گروهی از معامله‌گران نتیجه این جلسه می‌تواند در بازار نوسان ایجاد کند.

در بازار یکشنبه شاهد ردزنی پول در بازار توسط معامله‌گران بودیم. معامله‌گران می‌گفتند سود سپرده‌های 30 درصدی پارسال در روز پنجشنبه آزاد شد و با توجه به شکل بازار خودرو و مسکن در زمان فعلی، بازار سهام و بازار طلا و ارز می‌توانند میزبان قسمتی از این پول‌ها باشند. با رکوردزنی ورود پول به صندوق‌های طلا در روز یکشنبه برخی مدعی بودند که منشا این ورود پول به سود سپرده‌های پارسال برمی‌گردد. در روز یکشنبه میزان ورود پول به صندوق‌های طلا بیش از یک همت بود که رکورد جدیدی در سال 1403 محسوب می‌شود.

بحث داغ بازار همچنان پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا بود. بازار حرف رئیس پلیس امنیت اقتصادی در شبکه خبر را رصد می‌کرد. سردار رحیمی گفته تاکنون ۱۰ میلیون نفر از مردم به صورت آنلاین طلا خریداری کرده‌اند اما نمی‌دانیم چقدر طلا خریداری شده است.

در شنبه شب هم در این باره یک خبر به بازار رسید که صدور مجوز خرید و فروش آنلاین طلا موقتا متوقف شد. در خبر گفته شده ضوابط جدید تا 50 روز دیگر اعلام می‌شود.

در بازار یکشنبه قیمت دلار نیما در بازار ارز تجاری که در یک ماه گذشته در سقف و کانال 66 هزار تومان نوسان داده بود با نوسان افزایشی به عدد جدید در 67 هزار و 123 تومان رسید.

قیمت دلار هرات در 84 هزار و 300 تومان شروع به کار کرد و تا ساعات پایانی بازار بین پله دوم و سوم کانال 84 هزار تومان نوسان داد. در ساعت انتهایی بازار قیمت دلار هرات با افت در 84 هزار و 50 تومان بسته شد. قیمت دلار هرات نسبت به روز شنبه رشد 150 تومانی داشت. از روز شش بهمن قیمت دلار هرات در کانال 83 هزار و 84 هزار تومان نوسان داده و سد محکم افزایش قیمت دلار 84 هزار و 450 تومان شده است.

قیمت دلار تهران روز یکشنبه را با گپ مثبت 200 تومانی در 84 هزار و 250 تومان آغاز به کار کرد و با رشد پنج پله‌ای به عدد جدیدی رسید. قیمت دلار تهران در نهایت در حوالی 84 هزار و 700 تومان به کار خودش پایان داد. قیمت تتر که در روز شنبه از قیمت دلار تهران عقب افتاده بود در روز یکشنبه با افزایش در کانال 84 هزار تومان نوسان داد و نتوانست از 84 هزار و 800 تومان عبور کند.

قیمت درهم امارات با گپ مثبت 50 تومانی در 22 هزار و 950 تومان بازگشایی کرد و بعد از چند بار تلاش برای کاهش، در این عمل ناکام ماند. قیمت درهم با نوسان 50 تومانی در 23 هزار تومان بسته شد. حباب دلاری درهم دوباره منفی شد و در روز یکشنبه منفی 232 تومان برآورد می‌شود.

قیمت سکه روز یکشنبه را با گپ منفی 200 هزارتومانی در 61 میلیون و 600 هزار تومان شروع به کار کرد و با نوسان تا 62 میلیون بالا رفت. قیمت سکه اما نتوانست در این مرز باقی بماند و با افت در 61 میلیون و 900 هزار تومان بسته شد. حباب سکه با افت یک درصدی به 10 درصد رسید که نشان می‌دهد حباب سکه نسبت به روز شنبه افت 300 هزار تومانی داشته است.

قیمت طلای آبشده در 24 میلیون و 560 هزار تومان آغاز به کار کرد و نوسان رنجتری نسبت به سایر بازارها داشت. قیمت طلای آبشده روز یکشنبه در پله پنجم کانال 24 میلیون نوسان داد و در نهایت در 24 میلیون و 566 هزار تومان بسته شد. حباب طلای آبشده که بعد از دو هفته در روز شنبه مثبت 30 هزارتومان شده بود در روز یکشنبه دوباره منفی شد.

معامله‌گران طلا و سکه در انتظار بازگشایی بازارهای جهانی هستند و اگر انس طلا به نوسان افزایشی خودش ادامه بدهد می‌توانیم اثر آن را در بازار داخل ببینیم. در روز یکشنبه اکثر پیش‌بینی‌ها حاکی از روند رو به رشد انس طلا در این هفته بود.