به گزارش اکوایران، سردار منتظرالمهدی از اشراف پلیس بر فعالیت‌ سکوهای مجازیِ خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و افزود: پلیسِ امنیت اقتصادی فراجا طی یک‌سال گذشته و به‌ ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتنِ مبادله‌یِ تجاری طلا، سکه، شمش و سایرِ مَسکوکاتِ باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم نموده و با هرگونه خالی فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله و برای چندین موسسه ی نامعتبر پرونده قضایی تشکیل و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری بعمل آورده است .

به گزارش سایت پلیس، او در پایان تصریح و توصیه اکید کرد که مردم به دارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغاتِ فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

به گزارش اکوایران، همراه با رشد قیمت دلار و تورم سنگین در کشور طلا برای بسیاری از مردم جذابیت پیدا کرد و سرمایه‌گذاری برای جلوگیری از افت ارزش پول بیش از پیش در این بازار رونق گرفت. در پی این ماجرا، برخی از اپلیکیشن‌های خرید و فروش طلا به بازار آمد که یکسان بودن قیمت خرید و فروش اقلام طلا برای مخاطبان جذابیت ایجاد کرده است. 

صدور مجوز متوقف شد

چندی پیش هم محمد کشتی‌آرای، عضو هیات رییسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف اعلام کرد: فعلا صدور مجوز جدید برای فروش طلای مجازی متوقف شده و هم پلیس اقتصادی و هم پلیس فتا و هم اتحادیه کسب و کارهای مجازی و وزارت صمت مجوزی در این زمینه صادر نمی‌کنند.

کشتی‌آرای گفت: در نهایت فروشنده‌ای که تمامی مجوزها را داشته باشد، لازم است معادل طلایی که می‌خواهد بفروشد را در بانک‌ مرکزی یا یکی از بانک‌های کشور سپرده و سپس اقدام به فروش کند. حال این‌که این اقدام و این شرط لحاظ می‌شود یا خیر را باید مراجع ذی‌ربط بدان پاسخ دهند.

خبر مرتبط
صدور مجوز جدید برای فروش طلای آنلاین متوقف شد

عضو هیات رییسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف اعلام کرد که فعلا صدور مجوز جدید برای فروش طلای مجازی متوقف شده و هم پلیس اقتصادی و هم پلیس فتا و هم اتحادیه کسب و کارهای مجازی و وزارت صمت مجوزی در این زمینه صادر نمی‌کنند.