مالیات بر ارزش افزوده طلا ۱۰ درصد شد
اتاق اصناف ایران در اطلاعیهای اعلام کرد که مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر به ۱۰ درصد رسیده است.

به گزارش اکوایران، اتاق اصناف ایران در اطلاعیهای به فروشندگان طلا، جواهر و پلاتین اعلام کرد که بر اساس دستور سازمان امور مالیاتی، از ابتدای سال 1404، نرخ مالیات بر ارزش افزوده برای اجرت ساخت، سود و حقالعمل مربوط به فروش طلا، جواهر و پلاتین، مشابه سایر کالاها و خدمات مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده، 10 درصد خواهد بود.
این اتاق از مودیان مالیاتی خواست تا برای جلوگیری از بروز خطا در سامانه مودیان هنگام ثبت صورتحساب الکترونیکی، نرخ مالیاتی پایانه فروشگاهی یا سامانه فروش خود را بهروزرسانی کرده و سپس اقدام به صدور صورتحساب نمایند.
همچنین طبق قانون، اصل طلا، جواهر و پلاتین بهکار رفته در مصنوعات ساخته شده از این فلزات همچنان از مالیات و عوارض معاف خواهد بود.
اطلاعات کامل در مورد نرخهای مالیات بر ارزش افزوده و تغییرات آن در سال 1404 از طریق سایت رسمی سازمان مالیاتی به آدرس stuffid.tax.gov.ir در دسترس مودیان قرار دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیشنهاد ویتکاف در لحظه حساس؛ پیچ تند مذاکرات و بنبست میانجیگر
-
وزیر امور خارجه در تنگنای بهارستان؛ علت فراخواندن عباس عراقچی به مجلس در میانه مذاکرات چیست؟
-
طمعی که فرصت طلایی توافق را بر باد داد؛ چگونه پوتین کابوس خود را خلق کرد؟
-
اعتراض اصناف به ضرایب مالیاتی
-
مهیبترین حمله پهپادی اوکراین علیه روسیه از آغاز جنگ/ بمبافکنهای هستهای نابود شدند
-
پیشنهادهای مدنیزاده برای اصلاحات / حرکت اینچ به اینچ برای اقتصاد ایران
-
ترکیه و قطر پلهای تخریب شده تهران و دمشق را بازسازی میکنند؟
-
سرخپوشی شاخص کل بورس در 90 دقیقه ابتدایی بازار امروز / فرار نقدینگی از بازار سهام
-
پیشبینی بورس دوشنبه 12 خرداد 1404/ بازار سهام، محصور در ریسکهای اقتصاد و سیاست