کاهش قیمت طلا در بازار داخلی/ فلز زرد در بازار جهانی صعودی شد
در حالیکه قیمت جهانی طلا امروز افزایش یافت؛ بهای طلا در بازار داخلی ایران کاهش نشان داد و قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۱ درصدی همراه شد.

به گزارش اکوایران، قیمت طلا در بازار داخلی ایران امروز کاهش یافت. قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت یک درصدی از ۶ میلیون و ۴۹۷ هزار تومان به ۶ میلیون و ۴۳۳ هزار تومان رسید.
همچنین قیمت هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۰.۷۱ درصدی، از ۲۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به ۲۷ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسید.
این کاهش در حالی رخ داده که بهای جهانی طلا روندی صعودی داشته است. قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی با افزایش ۱.۴۴ درصدی، از ۳ هزار و ۲۷۲ دلار به ۳ هزار و ۳۲۰ دلار رسید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل؛ مارکو روبیو مشاور امنیت ملی جدید
-
وزارت خارجه ایران بیانیه صادر کرد؛ دلیل تردید ایران درباره مذاکرات اعلام شد
-
لشکرکشی ارتش سازمانهای مردم نهاد چین برای سرکوب انتقادات در سازمان ملل
-
آخرین جزئیات از تعداد کشته شدگان انفجار بندر شهید رجایی
-
تهدید ترامپ علیه کشورهایی که نفت ایران را خریداری میکنند
-
عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد
-
چگونه پوتین به فریب ترامپ مشغول است؟
-
سرنوشت قیمت طلا در دستان روسیه و چین/ آینده طلا به چه چیزی بستگی دارد ؟
-
دلار و طلا خلاف جهت یکدیگر حرکت کردند / چالش صرافیهای رمزارزی ادامه دارد
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.