تازهترین نظرسنجی کیتکو درباره روند طلای جهانی
اکوایران: قیمت طلا در نزدیکی 3380 دلار در هر اونس شروع شد، اما بهسرعت نتوانست این رکوردها را حفظ کند. پس از لمس کوتاه 3391 دلار در اوایل هفته، این فلز بهطور پیوسته کاهش یافت و سطح 3350 دلار از حمایت به مقاومت تبدیل شد.

به گزارش اکوایران، قیمت طلای جهانی در هفته معاملاتی اخیر با کاهش نگرانیهای ژئوپلیتیکی و متعادل ماندن دادههای اقتصادی، به زیر 3300 دلار کاهش یافت.
به نوشته کیتکو، قیمت طلا در نزدیکی 3380 دلار در هر اونس شروع شد، اما نتوانست این رکوردها را حفظ کند. پس از لمس کوتاه 3391 دلار در اوایل هفته، این فلز بهطور پیوسته کاهش یافت و سطح 3350 دلار از حمایت به مقاومت تبدیل شد.
تا روز سهشنبه، طلا به زیر سطح کلیدی 3300 دلار سقوط کرد و با وجود جهش کوتاه در اواسط هفته، نتوانست شتاب خود را بازیابد. تا روز جمعه، طلا به پایینترین حد خود یعنی 3256 دلار رسید و سپس در محدوده کوچکی در حدود 3275 دلار تثبیت شد.
نظر تحلیلگران در نظرسنجی هفتگی طلای کیتکو متفاوت بود. برخی مانند ریچ چکان و دارین نیوسام با اشاره به عدم قطعیت اقتصادی بلندمدت و اختلال عملکرد بالقوه در واشنگتن، همچنان صعودی باقی ماندند. برخی دیگر مانند آدریان دی پیشبینی کردند که ضعف قیمت طلا ادامه مییابد، بهخصوص اگر تنشهای خاورمیانه کاهش یابد و قراردادهای تجاری جدیدی پدیدار شود.
دنیل پاویلونیس به کاهش جریان سفارش به طلا و چرخش به سمت سایر فلزات مانند نقره و پلاتین اشاره کرد. او محو شدن ریسک ژئوپلیتیکی و کاهش احتمالی نرخ بهره توسط فدرال رزرو را از عوامل کلیدی میداند. سطح حمایت فنی بعدی میتواند نزدیک به 3175 دلار باشد. در صورتی که آشفتگی جهانی جدیدی رخ ندهد، چشمانداز کوتاهمدت طلا نزولی به نظر میرسد.
نتایج نظرسنجی
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نخستوزیر عراق:ایران تمایل جدی برای توافق با آمریکا دارد/ نتانیاهو به هیچ آتشبسی پایبند نیست/ اشتباه اسد خودداری از دیدار با اردوغان بود
-
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان
-
مسکو: آلمان بار دیگر به کشوری خطرناک تبدیل شده است
-
نوآ؛ محصول جدید پارسخودرو در راه بازار
-
ادعای جدید ترامپ در مورد حمله به تاسیسات هستهای ایران
-
ضربه مسی به خودروسازی آمریکا؛ ترامپ خودزنی کرد
-
علت حریق در محدوده پل روشندلان تهران مشخص شد
-
انفجار در یکی از مجتمعهای مسکونی در پردیسان قم
-
تصمیمات مشترک ایران، عراق و پاکستان برای ساماندهی مراسم اربعین