اکوایران :‌رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت:‌ دوربین‌های نظارت تصویری در حال حاضر ۲۴ درصد خراب هستند، دوربین‌های وی ام اس ۳۱ درصد، تابلوهای متغیر ۴۴ درصد، تلویزیون‌های شهری ۴۵ درصد، تابلوهای کاهش آلودگی هوا ۴۵ درصد، دوربین‌های پلاک خوان ۴۸ درصد، دوربین‌های کنترل سرعت که وظیفه جان مردم را بر عهده دارند و با نصب آنها شاهد کاهش تصادفات فوتی بودیم ۶۰ درصد و دوربین‌های چراغ قرمز نیز ۴۷ درصد خراب است.

سید جعفر تشکری هاشمی ،عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تجهیزات ترافیکی شهرتهران دچار افت زیادی شده است ، گفت: متاسفانه باید اعلام کنم که از ۴۹۶ تقاطع هوشمند تنها ۳۶۲ تقاطع هوشمند است و ۳۰ درصد مابقی خراب است.

وی افزود: مدام می‌پرسیم که چرا ترافیک در تهران است و چرا حل نمی‌شود؟ و باید بگویم شرکت کنترل ترافیک که وظیفه کنترل ترافیک را دارد ماه‌ها بدون مدیرعامل بود و مدیرعامل قبلی دو شغله آن دنبال سناریوهای دیگری بود.

تشکری هاشمی با بیان اینکه دوربین‌های نظارت تصویری در حال حاضر ۲۴ درصد خراب هستند، گفت: دوربین‌های وی ام اس ۳۱ درصد، تابلوهای متغیر ۴۴ درصد، تلویزیون‌های شهری ۴۵ درصد، تابلوهای کاهش آلودگی هوا ۴۵ درصد، دوربین‌های پلاک خوان ۴۸ درصد، دوربین‌های کنترل سرعت که وظیفه جان مردم را بر عهده دارند و با نصب آنها شاهد کاهش تصادفات فوتی بودیم ۶۰ درصد و دوربین‌های چراغ قرمز نیز ۴۷ درصد خراب است و متاسفانه شاهد بودیم که مدیران را ضربدری جابجا کردند. به گونه‌ای که یک مدیر که تحصیلاتش در حوزه عمرانی بود را در بخش برق و الکترونیک به کار گرفتند که حتی بلد نبود یک فازمتر در دست بگیرد.

وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای بی هویت کردن شرکت کنترل ترافیک بکار گرفتند، گفت: شرکت کنترل ترافیک ۳۵۰ نفر پرسنل دارد که حالا بلاتکلیف شده اند. چرا که اعلام کردند که تنها ۷۰ نفر را به کار خواهند گرفت و مابقی پرسنل قرارداد هادیانشهر ببندند که اگر سال آینده آنها را نخواستند بیرون کنند و باید بگویم به دلیل همین بی توجهی‌ها تعداد زیادی از متخصصان این شرکت به کشورهای دیگر مهاجرت کردند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران ضمن هشدار نسبت به وضعیت شرکت کنترل ترافیک گفت که ۳۳ سال تجربه هوشمندسازی در تهران توسط مدیریت در سایه و اتاق فکرها در حال از بین رفتن است.