کمبود فروشنده در بازار مسکن
بررسی های میدانی از بازار مسکن حکایت از کمبود فروشنده در این بازار دارد.

به گزارش اکوایران، بررسی وضعیت خرید و فروش مسکن در بازار نشان می دهد، به رغم گذشت حدود یک هفته از اردیبهشت ماه، بازار همچنان در حالت رکود به سر می برد و این شرایط تفاوتی با وضعیت بازار در ماه فروردین ندارد.
به گفته برخی مشاوران املاک، انتظار می رفت در اردیبهشت ماه بازار کمی رونق بگیرد اما بازار انتظارات را براورده نکرده است.
برخی از آنها می گویند: فایل فروش در بازار بسیار اندک است و زیاد تمایلی از طرف فروشندگان برای فروش ملک خود وجود ندارد.
یکی از مشاوران املاک در مطقه 5 تهران گفت: البته خریدار نسبتا در بازار وجود دارد اما فایل فروش به حدی کم است که خریداران تنوع ندارند.
یکی دیگر از مشاوران املاک فعال در منطقه 4 تهران نیز با بیان اینکه فایل فروش به شدت در بازار کم است گفت: به دلیل اینکه وضعیت اقتصادی کشور پیش بینی ناپذیر است بسیاری از فروشندگان ترس از فروش ملک خود دارند.
بر اساس این گزارش، پیگیری های میدانی از سایر مناطق پایتخت نیز حاکی از کم بودن فایل فروش در مناطق مختلف است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا
-
آخرین خبر از حکم اعدام تتلو
-
دو مذاکره مهم برای بازار طلا و ارز
-
گزارش بلومبرگ از ادامه روند صادرات نفت ایران به چین
-
افت قیمت طلای جهانی بهدنبال توافق تجاری آمریکا و انگلستان
-
دعوت عربستان از رهبران شورای همکاری خلیج فارس برای حضور در اجلاس با آمریکا در ریاض
-
رهبر انصارالله: مسئولیت جنایت غزه بر عهده کشورهای عربی است
-
معاون اول ترامپ: جنگ هند و پاکستان «به ما ربطی ندارد»