در گفت و گو با اکوایران عنوان شد :
ایجاد پردیس مسافرتی در جنوب غرب پایتخت
اکوایران:مدیرعامل سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران از ایجاد پردیس مسافرتی در جنوب غرب پایتخت خبر داد.

پوریا علیمردانی درگفت و گو با اکو ایران درخصوص ساماندهی پایانه های مسافربری پایتخت گفت : از گذشته طرحی برای ساماندهی و تجمیع پایانه های داخل شهر تهران دنبال می شد که این پایانه ها در یک پردیس مسافری تجمیع شوند .
وی ادامه داد :این پردیس در بخش جنوب غربی تهران پیش بینی شده و قصد داشتیم بخشی از سرویس های پایانه غرب و جنوب را به آن منتقل کنیم . این زمین در نزدیکی مجموعه شهر آفتاب است درحال رای زنی های لازم برای ایجاد پردیس مسافرتی جنوب غرب به صورت مشارکتی هستیم .در صورت راه اندازی این پردیس مسافرتی بخش زیادی ازخدمات و سرویس دهی های پایانه غرب و جنوب کاسته و خدمات دهی در این دو پایانه محدود می شود .
علیمردانی اضافه کرد: سطح سرویس دهی درپایانه بیهقی برای یک پایانه درون شهری مطلوب است و باید پایانه های مسافربری غرب و جنوب هم با توجه به این که در داخل محدوده های مرکزی شهر هستند به این سطح برسد و تراکم ترافیکی آنها کاسته شود که در صورت ایجاد این پردیس مسافری در سنوات آتی بخشی از خدمات منتقل می شود .
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پزشکیان: مردم ارزش برق رایگان را نمیدانند/ گرمایش و سرمایش خانهها نباید از گاز تامین شود
-
از میدان نبرد اوکراین تا آسمان آلمان؛ چرا برلین به پهپادهای کامیکازه روی آورد؟
-
اختلاف بر سر غنیسازی در مذاکرات رم؛ تهران حاضر به عقبنشینی نیست
-
حذف کارت سوخت وارد فاز اجرایی شد
-
سیگنال طلای جهانی و تتر به بازار طلا و سکه
-
دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا/ «اندکی پیشرفت، بدون نتیجه نهایی»
-
پرداخت مرحله دوم خرید تضمینی گندم؛ ۴.۶ هزار میلیارد تومان در حساب کشاورزان
-
افزایش تبدیل دلار به طلا در بازار تهران
-
نوبت به سهام بنیادی بازار رسید