«سه سال تا پایان ظرفیت دفن در بهشت زهرا زمان باقی است .» این آخرین اظهار نظر مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در روزهای پایان سال 1402 است . اما هنوز مکان نهایی گورستان جدید تهران مشخص نشده است . اخبار غیررسمی می گوید شهرداری تهران گورستان جدید تهران را مشخص و حتی کار زیرسازی های آن هم درحال انجام است اما به دلیل نگرانی هایی که به خاطر مخالفت های مردمی و تاثیری که برارزش زمین و... می گذارد ترجیح داده در این رابطه سکوت کند اما مسئولان شهری در اظهار نظرهای رسمی این نوع اخبار را رد و می گویند هنوز انتخاب فضای جدید برای احداث آرامستان در پایتخت به نتیجه نرسیده است.
مهدی پیرهادی؛رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران دراین رابطه گفته است : در راستای مکانیابی فضای مناسب برای آرامستان جدید، سازمان بهشت زهرا (س) چند نقطه را بررسی کرده است.
او با تاکید بر اینکه باید فضای مناسب و بزرگی را برای احداث آرامستان در نظر گرفت، یادآور شد: با توجه به این موضوع تعداد زمینهای موجود بالا نیست؛ لذا ملاحظاتی برای انتخاب آن وجود دارد. باید موضوعات مرتبط با ترافیک و مطالعات ترافیکی هم مورد ارزیابی قرار بگیرد و ملاحظات زیست محیطی نیز پیشبینی شود. از سویی دیگر باید تفاهم با صاحبان زمینها چه بخش دولتی و بخش خصوصی صورت بگیرد.
پیرهادی ادامه داد: پس از تایید ملاحظات درخصوص فضای آرامستان جدید، باید درنهایت یک نقطه انتخاب شود. البته قرار شده سازمان بهشت زهرا (س) اطلاعات چند نقطه را به شورا ارسال کند و پس از بررسیها نقطه نهایی تایید شود.
وی با اشاره به بهرهگیری شورا از ظرفیت مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران و مشاورین خبره و متخصصان این حوزه در خصوص مکانیابی فضاهای پیشنهادی، گفت: هنوز شهرداری تهران نقاط انتخابی را به شورا ارسال نکرده و مطالعات این نقاط همچنان در مجموعه شهرداری ادامه دارد. انتخاب نقطه جدید برای احداث آرامستان باید با دقت و حساسیت بالا صورت بگیرد؛ امیدواریم سریعتر جمعبندیها انجام شود و به نقطه مناسبی دست پیدا کنیم.
حسین نظری معاون خدمات شهری شهردار تهران هم امروز در جمع خبرنگاران درباره نقطهیابی آرامستانهای جدید شهر تهران گفت: نقطهیابیها انجام شده اما تا با مالک توافق کامل حاصل نشود این نقاط قابل اعلام نیست البته زمینی در شرق تهران تقریبا توافق نهایی آن حاصل شده است.