خیز دوباره برای ایجاد سازمان گردشگری؛اصلاح برنامه چهارم
اکوایران :دو فوریت اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بررسی و با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
مهدی اقراریان درجلسه امروز شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به ترافیک اتوبان صیاد گفت : تذکر من ناظر به موضوعی است که دیروز در سطح شهر مشاهده کردم و امیدوارم آقای باقری؛ معاون شهردار تهران، این موضوع را به معاونت فنی عمران منطقه مربوطه و کسانی که دستاندرکار این امر هستند، منتقل کند.
وی افزود: وقتی یک پروژه عمرانی قرار است در سطح شهر اجرا شود و این عملیات منجر به تغییر مسیرها و بستن مسیرهای عبور و مرور عمومی مردم میشود، وظیفه مهم شهرداری است که اطلاعرسانی مناسبی انجام دهد. به نظر میرسد مجموعه اطلاعرسانی شهرداری اولویتهای دیگری دارد و مشغول به امور دیگری است. به نظرم بهتر است وقتی پروژه عمرانی در حال اجرا است، از قبل به شهروندان اطلاع داده شود تا هم باعث سردرگمی آنها نشود و هم مسیرهای جایگزین مشخص گردد.
اقراریان ادامه داد: بهطور مشخص، در خیابان دکتر شریعتی که وارد خیابان معلم میشوید به سمت میدان سبلان، در مرز بین دو منطقه، یک پروژه عمرانی در حال اجرا است. دیشب ورودی به اتوبان شهید صیاد شیرازی شمال بسته بود. در آن مسیر هیچگونه اطلاعرسانی مشاهده نکردم و همه خودروهایی که به سمت شمال میآمدند، با بسته بودن ورودی اتوبان شهید صیاد شیرازی از سمت میدان سبلان مواجه میشدند. پروژههای عمرانی در شهر اجتنابناپذیر است و باید انجام شوند. تمهیدات ترافیکی مطمئناً با هماهنگی پلیس راهور انجام میشود، اما اطلاعرسانی مناسب و بهموقع کمک میکند تا شهروندان با چالش مواجه نشوند.
رأی مثبت اعضای شورا به دو فوریت اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم
درجلسه امروز شورای شهر تهران دو فوریت اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران مورد بررسی اعضای شورای اسلامی شهر تهران قرار گرفت.
سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در این باره با بیان اینکه از دهه ۹۰ درگیر طرح سازمان گردشگری بودیم و تا الان بنا به دلایل انجام نشده بود؛ گفت: از اصلی ترین دلایل عدم توجه به این موضوع، ماجرای منوط شدن تشکیل سازمان گردشگری به ادغام شرکت های داخل مجموعه بود که البته چاره ای هم نبود.
وی افزود: دو سال است که درگیر موضوع در شورا هستیم و در مدت اخیر جمع بندی هایی داشتیم که هفته گذشته با همراهی تمام اعضا به این نتیجه رسیدیم که الزام شهرداری تهران به تشکیل سازمان گردشگری تبدیل به الزام شهرداری به ایجاد ساختار شود تا از سازمان به سمت شرکت برویم.
این عضو شورا ادامه داد: جزئیات این موضوع در کمیسیون های تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و به نظر می آید که راه تشکیل چنین ساختاری در مقطع زمانی کنونی از سوی سازمان محیا نباشد؛ اما حکم برنامه 91 تأکید بر تشکیل سازمان داشته و تشکیل آن را محصول ادغام دانسته است که همین موارد موجب به تعویق افتادن بررسی آن می شد.
سوده نجفی، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با یادآوری اهمیت توجه به موضوع توریست درمانی عنوان کرد: ایران با وجود داشتن موقعیت استراتژیکی در منطقه خاور میانه، وجود جاذبه های گردشگری و سرآمد بودن در حوزه علمی، پزشکی و درمان می تواند به قطب توریست درمانی در منطقه تبدیل شود از این رو توجه به این موضوع در این لایحه بسیار مهم است.
مهدی چمران، رئیس شورا نیز در طرح پرسشی افزود: اگر این سازمان تشکیل شود، چه تمهیداتی برای شرکت گردشگری عباس آباد خواهد افتاد؛ چون اگر این موضوع در دستور کار قرار گیرد طبق قانون اساسنامه شرکت عباس آباد باید درهیات دولت اصلاح شود؛ از این رو میتوان برای این مقوله فعلا یک ساختار سازمانی مصوب کنیم تا اگر در حین بررسی ها مشخص شد تا حتی نیاز به تاسیس شرکت نیست قدرت عمل برای اصلاح آن وجود داشته باشد.
سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا، این اصلاح را اقدامی مناسب عنوان کرد و افزود: ما نباید مترصد به تشکیل سازمان های پیچیده شویم و باید از ساختارهای موجود به خوبی استفاده کنیم تا ظرفیت های تهران در حوزه گردشگری و تلاش هایی که شهرداری تهران باید انجام دهد مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: توجه به این موضوع میتواند زمینه رونق اقتصادی و تبادل فرهنگی شود و به عنوان یک فعالیت ارزشمند تلقی شود.
این عضو شورا به دیگر اصلاحیه حکم برنامه 4 ساله چهارم که از سوی سازمان بازرسی کل کشور مورد اشکال واقع شده بود اشاره کرد و گفت: ما در این برنامه مرجع ایجاد جایگاه های سوخت بزرگ و کوچک مقیاس را معاونت خدمات شهری اعلام کرده بودیم اما در اساسنامه این وظیفه به طور مشخص به معاونت حمل و نقل و ترافیک واگذار شد و مورد تأیید شورا و وزارت کشور هم رسیده است از این رو پیشنهاد می شود تا حکم ۲۸ که متولی آن معاونت خدمات شهری است به سازمان ترافیک اصلاح شود.
ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا هم بیان کرد: این طرح فواید بسیاری دارد و از فواید آن عدم تشکیل ساختار جدید در شهرداری و استفاده از ساختار موجود شرکت اراضی عباس آباد است که در حال حاضر متولی بخشی از این فعالیت است.
وی افزود: بر اساس اصلاحیه صورت گرفته، دو معاونت به شرکت اراضی عباس آباد اضافه می شود و علاوه بر اینکه این ساختار به فعالیت خود ادامه خواهد داد ماموریت های بر زمین مانده نیزاجرایی و عملیاتی می شود.
محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه این طرح در حال حاضر با نگاه دو فوریتی به صحن آمده گفت: علی رغم اینکه این طرح با دو فوریت مطرح شده چندین جلسه در این خصوص در کمیسیون های مشترک و تخصصی شورا برگزار شده و مورد پایش اعضا قرار گرفته است. پیشنهاد می شود تا برای حفظ روال قانونی و بررسی دقیق تر پیشنهادات ارائه شده در صحن مبنی بر اصلاح مواردی، موضوعات مورد بررسی کمیسیون قرار گرفته و پس از آن برای تصویب در صحن شورا مطرح شود.
در پایان، دو فوریت و متن اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران تصویب، و پیشنهاد جعفر تشکری هاشمی در خصوص گنجاندن حکم 28 برنامه در این طرح رأی نیاورد و مقرر شد تا در قالب طرحی مجزا بررسی شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
حضور شینا انصاری در مهمترین رویداد محیطزیستی جهان/ پشت پرده لغو سفر پزشکیان به باکو
-
سنگ بزرگ پیش پای توافق بزرگ؛ پزشکیان با ترامپ چه میکند؟
-
متناسب سازی حقوق بازنشستگان نهایی شده/ آغاز پرداختها از فردا
-
خودروی خجالتی جیب ایران خودرو را زد! / زیان 600 میلیارد تومانی ایران خودرو
-
پیش بینی بورس فردا 23 آبان مهر ماه 1403 / اطلاع رسانی زودهنگام شرکت گاز به شرکتهای بورس اوراق بهادار تهران
-
هشدار برای توقف صادرات پسته ایران به اروپا
-
توصیه غنینژاد به دولت پزشکیان: جداییطلبان را دور خود جمع نکنید
-
اما و اگر پزشکیان درباره رابطه با آمریکا/ قیمت بنزین سوپر به زودی اعلام میشود
-
تکمیل ترکیب ضدایرانی تیم سیاست خارجی ترامپ/ بیبی در آستانه چراغ سبز کاخ سفید؟