به گزارش اکوایران، کنسرت فرضی پرستو احمدی با نام «کنسرت کاروانسرا» در یکی از کاروانسراهای قم که به صورت زنده‌ آذرماه از یوتیوب پخش شد بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت؛ به دنبال این اجرا، از سوی قوه قضائیه علیه او اعلام جرم شد.

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره نظارت بر اماکن گردشگری و این ماجرا گفت: ما ۱۸ هزار و ۴۳ مرکز اقامتی داریم. نظارت عالیه با وزارت میراث است، اما نظارت با فراجا هم هست. اگر از تخلفی مطلع شویم، حتما برخورد لازم را انجام می‌دهیم.

او ادامه داد: در یک نقطه خارج از شهر در تیرماه سال جاری و قبل از این دولت، تخلفی صورت گرفته که بعد از اطلاع، با دستور قاضی محل پلمب شد.

ماجرای کنسرت پرستو احمدی چه بود؟

پس از وایرال شدن کنسرت کاروانسرای دیرچین در شبکه‌های مجازی در هفته آخر آذر ماه 1403، قوه قضاییه پنج‌شنبه ۲۲ آذر با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کنسرت پرستو احمدی در کاروانسرا «بدون مجوز قانونی و رعایت موازین شرعی» بوده و نوشت: «ضمن برخورد مقتضی، علیه خواننده و عوامل تولید آن پرونده قضایی تشکیل شده است.»

در 25 آذرماه، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی مازندران اعلام کرد: پس از تولید و انتشار ویدئوی خارج از عرف و ارزش‌های اجتماعی توسط خانم پرستو احمدی در فضای مجازی، او به پلیس امنیت عمومی دعوت و مقرر شد تا به مرجع قضایی مراجعه کنند.

او روز سوم دی ماه، به همرای وکلای خود به دادسرای ناحیه ۳۸ امنیت اخلاقی تهران مراجعه کرد و پس از تفهیم اتهام با وثیقه ۳ میلیارد تومانی آزاد شد. همچنین دیگر نوازندگان کنسرت فرضی که با او همکاری داشتند، با وثیقه ۲ میلیارد تومانی بعد از تفهیم اتهام آزاد شدند.