سرمایه گذاریهای زود بازده در بهره برداری از علوم و فنون لیزر
مدیرعامل مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران اعلام کرد: سرمایه گذاری برای تولید، شتاب دانشمندان، متخصصان و فعالان علوم و فنون لیزر را در راستای دستیابی به اهداف و نتایج پژوهشی، صنعتی و تجاری بیشتر و سرمایه گذاریِ صنایع برای به کارگیری و استفاده از دانش لیزر، فرایندهای تولیدی در حوزه فعالیتهای اقتصادیِ مولد و بهره برداریِ از علوم و فنون لیزر را تقویت خواهد کرد.

سیف اله اسدالهی گفت: سال ۱۴۰۴ به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است که خوشبختانه ابتدای هر سال (بیستم فروردین) روز شمارِ ملی کشورمان با عنوان ارزشمند فناوری هستهای، لزوم توجه به یکی از مهمترین اتفاقات علمی و صنعتی تاریخ را ثبت نموده است.
مدیرعامل مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، تاکید کرد: امروزه سازمان انرژی اتمی ایران در کنار دستاوردهای ارزشمند متعدد، اعتلای علم و صنعت لیزر را رقم زده و بیش از دو دههی پیش با تاسیس مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، بسیاری از نیازهای صنعتی و پزشکی را پاسخ گفته است.
وی تصریح کرد: در عصر حاضر صنعت لیزر صرفا به عنوان یک عنصر فانتزی و با درجهی اهمیت پایین دیده نمیشود، بلکه دقت، سرعت و کیفیت را به سفارش دهندگان صنایع بزرگ عرضه کرده است. بهره برداری از فناوری لیزر در کشور روند توسعه و گسترش را طی کرده و مرکز علوم و فنون لیزر ایران، پابه پای کشورهای پیشرو در این صنعت در حال حرکت است.
به گفته اسدالهی شعار امسال یعنی سرمایه گذاری برای تولید شتاب دانشمندان، متخصصان و فعالان علوم و فنون لیزر را در راستای دستیابی به اهداف و نتایج پژوهشی، صنعتی و تجاری بیشتر و مصمم خواهد کرد. سرمایه گذاری صنایع برای به کارگیری و استفاده از دانش لیزر فرایندهای تولیدی را به سوی حفاظت از محیط زیست، مراقبت از سرمایههای انسانی، صرفه جویی مالی و مدیریت زمان سوق میدهد؛ بنابراین در سال سرمایه گذاری برای تولید یکی از سرمایه گذاریهای زود بازده در حوزهی فعالیتهای اقتصادی مولد، بی تردید بهره برداری از علوم و فنون لیزر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه مرکز ملی علوم و فنون لیزر سازمان انرژی اتمی ایران تمام ظرفیت خود را با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و کارآمد به کار گرفته تا با ارائهی مشاوره و خدمات ارزشمند به تحقق بخشیِ شعار سال یاری برساند، گفت: از مسئولان سیاست گذار و تصمیمگیر در عرصههای اقتصادی و صنعتی انتظار داریم با ایجاد پیوند مناسب بین صنعت و دانشگاه به پرورش نیروی متخصص مرتبط پرداخته و آینده صنعت لیزر را برای توسعه و ترویجِ هرچه بیشتر تضمین نمایند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
لشکرکشی ارتش سازمانهای مردم نهاد چین برای سرکوب انتقادات در سازمان ملل
-
عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد
-
آخرین جزئیات از تعداد کشته شدگان انفجار بندر شهید رجایی
-
موضع آیتالله علم الهدی درباره جشنواره کوچه: عناصری در برگزاری جشنواره کوچه لاابالیگری کردند
-
سرنوشت قیمت طلا در دستان روسیه و چین/ آینده طلا به چه چیزی بستگی دارد ؟
-
چگونه پوتین به فریب ترامپ مشغول است؟
-
روایت عجیب امام جمعه کرج از مذاکرات ایران و آمریکا: برای اینکه برخی ایراد نگیرند مذاکره پیش میرود/ بدون اجازه آمریکا، اسرائیل کاری نمیکند
-
دلار و طلا خلاف جهت یکدیگر حرکت کردند / چالش صرافیهای رمزارزی ادامه دارد
-
شناسایی هویت ۴ جانباخته دیگر انفجار بندر شهید رجایی/ شمار شناساییشدگان به ۳۳ نفر رسید