معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری فارس با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان برای فردا دوشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵ تعطیل و فعالیت‌ را به صورت دورکاری خواهند داشت.

به گزارش اکو‌ایران به نقل از فارس؛ علیرضا انصاری، معاونت توسعه استانداری فارس در اطلاعیه‌ای از دورکاری ادارت استان در تاریخ ۲۹ تیرماه خبر داد و گفت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی استان مبنی بر افزایش بی‌سابقه دمای هوا، به تبع آن افزایش شدید میزان مصرف انرژی به ویژه برق و نیز با عنایت به تصمیمات اتخاذ شده توسط کارگروه مدیریت مصرف انرژی برگزار شده در تاریخ ۲۸/ ۴/ ۱۴۰۵ به‌منظور جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی و پایداری شبکه برق و صیانت از سلامتی کارکنان و موافقت دکتر امیری استاندار فارس، باید کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان اعم از موسسات عمومی دولتی و غیر دولتی، شرکت‌های دولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها در روز دوشنبه تاریخ ۲۹/ ۴/ ۱۴۰۵ فعالیت کاری خود را به صورت دورکار انجام دهند.

ضمنا دستگاه‌های اجرایی ارائه‌دهنده خدمات ضروری نظیر: واحد‌های عملیاتی بهداشتی، درمانی، اورژانس بیمارستان‌ها، اتفاقات گاز، برق، آب، آتش‌نشانی، پاسگاه‌ها و مراکز انتظامی، نظامی و امنیتی، واحد‌های عملیاتی دارای نوبت کاری، ارتباطات و حمل و نقل، تأمین کالا‌های ضروری و ... طبق روال قبل، ارائه خدمات می‌نمایند.