گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد از دوشنبه تا چهارشنبه در برخی مناطق شمال غرب و دامنه‌های البرز مرکزی و همچنین در برخی مناطق زاگرس مرکزی و جنوبی بارش رگبار پراکنده و رعد و برق رخ می‌دهد و کاهش نسبی دما در این مناطق مورد انتظار است.

به گزارش اکوایران، کارشناس سازمان هواشناسی کشور به همشهری ‌آنلاین گفت: «از دوشنبه تا چهارشنبه بارش رگبار باران همراه با رعد و برق در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و دامنه‌های شمالی البرز در مازندران و غرب گلستان پیش‌بینی می‌شود که به کاهش نسبی دما در این مناطق می‌انجامد.»


گزارش سازمان هواشناسی کشور همچنین نشان می‌دهد میانگین دمای کشور در یک هفته اخیر نسبت به دوره بلندمدت، ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. بیشترین افزایش دما مربوط به استان کرمانشاه با ۳ درجه و استان ایلام با ۲.۶ درجه بوده است. کمترین افزایش دما نسبت به میانگین بلندمدت را استان یزد با ۰.۸ درجه زیر صفر ثبت کرده است. استان تهران در این مقایسه افزایش ۰.۲ درجه‌ای داشته است.