حسین سلاح‌ورزی فعال اقتصادی در واکنش به ه خرید محصولات کشاورزی آمریکایی با دارایی های آزاد شده عنوان کرد: موضوع فقط خرید چند محموله کالا نیست. موضوع اصلی دسترسی به زنجیره‌های تأمین مطمئن‌تر، محصولات باکیفیت‌تر و کاهش بخشی از هزینه‌هایی است که در سال‌های گذشته به دلیل محدودیت‌های مالی و تجاری بر اقتصاد کشور تحمیل شده است.

به گزارش اکوایران؛ حسین سلاح ورزی در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت:

بخشی از این منابع آزاد شده ایران به عنوان پشتوانه ایجاد ابزارهای مالی و اعتباری مورد استفاده قرار گیرد.

در حوزه کشاورزی، آمریکا یکی از بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین تولیدکنندگان جهان محسوب می‌شود. محصولاتی نظیر ذرت، سویا، کنجاله سویا، بذرهای اصلاح‌شده و بسیاری از نهاده‌های مورد نیاز بخش دام و طیور از مزیت‌های شناخته‌شده این کشور هستند.

در حوزه سلامت نیز بخش قابل توجهی از فناوری‌های دارویی، مواد اولیه دارویی، تجهیزات پزشکی و دانش فنی روز دنیا در اختیار شرکت‌های امریکایی قرار دارد.

بنابراین موضوع فقط خرید چند محموله کالا نیست. موضوع اصلی دسترسی به زنجیره‌های تأمین مطمئن‌تر، محصولات باکیفیت‌تر و کاهش بخشی از هزینه‌هایی است که در سال‌های گذشته به دلیل محدودیت‌های مالی و تجاری بر اقتصاد کشور تحمیل شده است.