اقدام برای زنده کردن 115 میلیارد دلار ثروت
قرار داد 7 میلیارد دلاریِ نفتی ایران: امروز و با حضور ویدئو کنفرانسی ابراهیم رئیسی، قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان شمالی و جنوبی با سرمایه گذاری 7 میلیارد دلاری 12 بانک خصوصی و شرکت امضا شد؛ این نخستین سرمایه گذاری مستقیم بانکها در میادین نفتی ست که قرعه آن به نام یکی از 10 میدان بزرگ نفتی جهان درآمده است. برآورد شده در طول 20 سال بهرهبرداری، اگر با نرخهای متوسط نفت محاسبه کنیم، حدود 115 میلیارد دلار ثروت ایجاد شود.
قیمت آپارتمان در پایتخت رکورد زد:
گزارش مرکز آمار ایران از رکوردشکنی میانگین قیمت هر مترمربع آپارتمان مسکونی در پایتخت حکایت دارد؛ این رقم در خردادماه به حدود ۴۱ و نیم میلیون تومان رسیده است.
یک ماکارونی ساز، خودروساز می شود:
گروه زر به عنوان مادر شرکت زر ماکارون، به عرصه خودروسازی قدم گذاشت؛ خودروساز تازه تاسیس که قصد مونتاژ دارد و برای تولید خودروهای سواری و خودروهای تجاری سنگین برنامه دارد.
هشدار بهارستان به پاستور برای تفکیک وزارت صمت:
مجلس به دولت هشدار داد اگر در مهلت ۲ ماهه لایحه تفکیک وزارت صمت را تقدیم پارلمان نکند، به مصوبه قبلی در این زمینه که در سال ۹۸ با ایراد شورای نگهبان از دستور کار خارج شد باز می گردد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
مقام ارشد ارتش روسیه بر اثر انفجار خودرو کشته شد