مسعود پزشکیان بعد از پایان این نشست از مجوز رهبری برای برداشت از یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی با هدف تامین منابع کالابرگ خبر داده، طبق این طرح به ۷ دهک درآمدی کالابرگ برای خرید کالاهای اساسی پرداخت می‌شود.

مسعود پزشکیان امروز از بانک مرکزی هم بازدید کرد. رسانه های بانک مرکزی این بازدید را سرزده عنوان و به نقل از پزشکیان نوشتند که این بازدید با هدف خط بطلان بر شایعات مجازی بوده.

رئیس کل بانک مرکزی، بعد از بازدید مسعود پزشکیان از این بانک که منظور برررسی نوسانان بازار ارز انجام شده بود، اعلام کرده که با کاهش التهابات سیاسی بازار ارز و طلا آروم می‌شود و حضور بانک مرکزی در بازار طلا هم تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، ادامه دارد.

آمارهای مرکز آمار حاکی از این است که میزان نقدینگی کشور در پایان آذرماه امسال به ۹۶۰۳ همت رسیده.

شورای هماهنگی بانک‌ها در اطلاعیه‌ای اعلام کرده با توجه به اطلاعیه قبلی سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر تغییر ساعت کاری ادارات و بانک‌ها تا پایان بهمن ماه، از فردا اول اسفند، ساعت کاری شعب و واحدهای ستادی بانک‌ها به روال قبل برمی‌گردد.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفته این سازمان در راستای حمایت از تولید به دنبال کاهش مالیات از این بخش تا ۱۵ درصد است.

محمدهادی سبحانیان، همچنین گفته از این به بعد، مالیات تنها از کالاهایی دریافت می‌شود که وجه آن به طور کامل پرداخت شده باشد و از کالاهایی که به صورت نسیه فروخته شده باشند، مالیاتی اخذ نمی‌شود.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور خبر داده که ستاد تنظیم بازار به تازگی اختیاراتی یافته که این اختیارات فضای آرومی را در بازار کالاهای اساسی در کشور ایجاد می‌کند.

اقتصادنیوز گزارش داده که بررسی‌ها از سایت‌های معتبر فروش بلیت قطار حاکی از آن است که بلیت قطار تهران - وان با قیمت یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به پایان رسیده و این سایت‌ها گزینه تکمیل ظرفیت رو برای مسافران متقاضی به نمایش درآوردند.