فعالسازی تخفیفات ترجیحی میان ایران و پاکستان
اکوایران: امکان برخورداری از تخفیفات ترجیحی موافقتنامه تجاری دولتهای ایران و پاکستان فراهم شد و با این شرایط تجارت با پاکستان وارد مرحله جدیدی شد.

به گزارش اکوایران؛ گمرک در نامه ای اعلام کرد پیرو اجرای تبصره 2 بند 3 مصوبه هفتادمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی و ابلاغیه دفتر مقررات صادرات و واردات، امکان ثبتسفارش برخی کالاهای دارای ممنوعیت واردات بر اساس موافقتنامه تجاری دولتهای ایران و پاکستان، در سامانه تجارت فعال شد.
گمرک برای استفاده از این تسهیلات چهار پیش شرط در نظر گرفته که بر این اساس«استفاده از تصویبنامه مذکور و رفع ممنوعیت ثبتسفارش کالاهای دارای ممنوعیت صرفاً برای فهرست شماره تعرفههای پیوست امکانپذیر خواهد بود». از سوی دیگر «رفع ممنوعیت ثبتسفارش کالاهای مذکور صرفا در صورتی که (کشور تولیدکننده)، (کشور مبدا حمل) و (کشور ذینفع) برابر با «پاکستان» باشد، امکان پذیر خواهد بود»، همچنین « ثبتسفارش کالاهای مذکور صرفا با محل تامین ارز (خرید ارز از سیستم بانکی) باید صورت گیرد» و « مجوزهای ارزی و فنی بر اساس ضوابط مشخص شده برای هر شماره تعرفه باید اخذ شود».
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
صفآرایی جدید در منطقه؛ چرا در بحران شبه قاره اردوغان طرف اسلامآباد را گرفت؟
-
جزئیات بازداشت غلامرضا قاسمیان در عربستان؛ آزادی روحانی معروف پس از جنجال
-
چرا خوشبینی محتاطانه به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا منطقی است؟
-
درست و نادرست پلیس طالبانی و سیلی خوردن پادشاه اردن
-
یک گام تا امضای توافق؟
-
چرا ترامپ از تصمیم جنجالی خود در مورد خلیج فارس عقبنشینی کرد؟
-
نتایج تغییر توازن قوا در ایران
-
افزایش تعداد موتوریها با گرانی خودرو
-
صعود قیمت طلای جهانی در میانه مبارزه ترامپ با دادگاه تجاری آمریکا