کاسبان بانکی تحریم
نشست تخصصی نوآوری در نظامهای پرداخت با حضور مدیر نظارت بر نظامهای پرداخت بانک مرکزی، معاون بینالملل بانک مرکزی، مدیرعامل شرکت شاپرک، عضو هیئتمدیره بانک خاورمیانه، معاون فناوری اطلاعات بانک رفاه کارگران، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک پارسیان و مدیرعامل جیبیت برگزار شد و طی آن مباحث مهمی در زمینه چالشهای نوآوری، وضعیت کنونی و آینده نوآوری در نظامهای پرداخت و نقطه آغاز تحولات مورد بررسی قرار گرفت.
علیرضا مانی یکتا مدیر نظارت بر نظامهای پرداخت بانک مرکزی اظهار کرد: در ۱۰ سال آینده توسعه پول دیجیتال بانک مرکزی یکی از ملاحظات مطرح در سطح لوکال و جهانی خواهد بود.
محسن کریمی، معاون بینالملل بانک مرکزی نیز عنوان کرد: ایران از کشورهایی است که از تعادل موجود آسیب میبیند زیرا درگیر تحریم است. از آنجا که ابزارهای پرداخت انحصاری هستند باید این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد که بانک مرکزی بهعنوان بخشی از حاکمیت باید سرکوبکننده باشد یا خیر؟ تفکیک واکنش در مقابل فناوریها و ابزارهای پرداخت در عرصه بینالملل و داخلی سخت است.
فرهاد فائز، مدیرعامل شرکت شاپرک با بیان اینکه در زمینه کشف تخلف و تقلب در سیستم بانکی و پرداخت رشد کافی نداشتیم، عنوان کرد: یکی از دلایل این موضوع وجود تحریمها بوده که باعث شده شرکتهای صاحب ایده نتوانند وارد کشور شوند.
علیرضا لگزایی، عضو هیئتمدیره بانک خاورمیانه نیز در این نشست گفت: بانک مرکزی در برخی کشورهای پیشرفته سندباکس طراحی کرده و در اختیار فینتکها قرار دادهاند. این موضوع به چابکی زیاد و لجستیک تخصصی و فنی قوی نیاز دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو و سایپا فروش های خود را بستند
-
اشتباه بزرگی که شاید تکرار نشود؛ ترامپ آماده معامله با تهران میشود؟
-
فوری؛ قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام آژانس ارائه شد
-
ادعای جدید آژانس در مورد برنامه اتمی ایران
-
رشد دوباره طلا و سکه در بازار کشور/ ربع سکه 1403 رسما وارد بازار شد
-
لحظه حیاتی در شورای حکام؛ چرا غرب به رغم پیشنهاد تهران به دنبال قطعنامه است؟
-
رازی که بعد از افزایش قیمت کارخانه ای خودرو فاش شد
-
نقشه راه ضدایرانی در شورای حکام/ چرا مذاکرات گروسی در تهران بیثمر شد؟
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403