قیمت دلار امروز نوسان رنجی در بالای ۱۵۹ هزار تومان داشت و در ورود به ۱۶۰ هزار تومان ناکام ماند، در مقابل قدرت کاهش هم نداشت.

اما قیمت طلا و سکه با کاهش انس طلای جهانی همراهی کردند و تغییرات کانالی داشتند. قیمت انس طلای جهانی، طی یک روند نزولی به زیر ۵۰۰۰ دلار رفت، قیمت سکه به سمت کف ۱۹۰ میلیون حرکت کرد و هر مثقال طلای آبشده نیز کاهش بیش از دو میلیونی را نسبت به روز گذشته تجربه کرد. کاهش بازار طلا و سکه در معاملات پشت خطی ادامه داشت و حباب آن‌ها را منفی کرد که قابل توجه است. 

در روز دوشنبه تحلیلگران سه دلیل برای رنج بودن بازار ارز بیان می‌کردند؛ اصلی‌ترین و مهم‌ترین دلیل نوسان خنثی دلار، دور دوم مذاکرات است که در این بازار یک فضای احتیاط ایجاد کرده است. بی‌پولی بازار در روزهای انتهایی بهمن ماه و نزدیک بودن ماه رمضان دو دلیل دیگر رنج بودن بازار بود. 

اما بازار سهام همچنان کاهشی دنبال شد که تحلیلگران از آن به عنوان بدبینی نسبت به مذاکرات یاد می‌کردند. البته گروه‌های ریالی در بازار سهام ورود پول داشتند که نشان می‌داد این دسته روی توافق شرط بسته‌اند.

 

00:00
00:00