به گزارش اکوایران، سعید مهرزادی، سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو، به نظارت‌های دقیق این سازمان بر بازار دارو، تجهیزات پزشکی و محصولات سلامت‌محور اشاره و تاکید کرد که سازمان غذا و دارو به‌طور جدی در پیگیری شکایات و تخلفات برای حفظ سلامت عمومی و حقوق مصرف‌کنندگان فعال است.

او توضیح داد: ما به‌طور مستمر بازرسی‌هایی از داروخانه‌ها و مراکز عرضه محصولات بهداشتی و تجهیزات پزشکی انجام می‌دهیم تا از صحت کالاها و خدمات اطمینان حاصل کنیم. همکاران ما با دقت و حساسیت بالا، به شناسایی و رفع مشکلات احتمالی پرداخته و از بروز هرگونه خطر برای سلامت مصرف‌کنندگان جلوگیری می‌کنند.

به گزارش ایسنا، مهرزادی همچنین به رسیدگی سریع به شکایات مصرف‌کنندگان در زمینه گرانفروشی، تقلبی بودن یا تاریخ گذشته بودن محصولات اشاره کرد و افزود: این شکایات به‌دقت بررسی می‌شود و در صورت لزوم، اقدامات قانونی مانند ارجاع پرونده‌ها به کمیسیون‌های تخصصی و تعزیرات اتخاذ می‌شود.

او ادامه داد: هدف ما ایجاد فضایی امن و قابل اعتماد برای مصرف‌کنندگان است. در صورتی که تخلفی شناسایی شود، به سرعت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت تا سلامت مردم تهدید نشود.

مهرزادی همچنین از همکاری نزدیک سازمان غذا و دارو با دیگر نهادهای مسئول در این حوزه خبر داد و افزود: این همکاری‌ها علاوه بر برخورد با تخلفات، شامل ارتقای سطح آگاهی عمومی و بهبود فرآیندهای نظارتی نیز می‌شود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مهرزادی به اقدامات انجام‌شده در حوزه نظارت بر قیمت دارو در فصل پاییز  اشاره کرد و از برخورد جدی این سازمان با تخلفات گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور خبر داد و بیان کرد: در یک سال گذشته، ۱۹۸۰ شکایت در این زمینه ثبت شده که از این تعداد، ۶۱۹ مورد پس از بررسی، مورد پذیرش قرار گرفته و اقدامات قانونی لازم برای آن‌ها انجام شده است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به‌طور مستمر نظارت‌های خود را افزایش داده است و نتایج نشان می‌دهد که تخلفات در حال کاهش است. مردم می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه‌های مشخص‌شده ثبت کنند تا به سرعت مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو: نمی‌توان داروخانه‌ها را موظف به ارائه خدمات کرد

به گزارش اکوایران، 29 بهمن بود که مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این‌که تاکنون تنها نیمی از بودجه مصوب دارویار پرداخت شده است، گفت: بودجه مصوب این طرح در سال جاری ۷۴.۹ همت بود که تاکنون تنها ۳۸ همت آن پرداخت شده است.

پیرصالحی در گفت‌وگویی افزود: ۱۷ هزار داروخانه در کشور، به‌عنوان بخش خصوصی فعال، دارو را خریداری کرده و خدمات ارائه می‌دهند. اما از مرحله‌ای به بعد، حتی با وضع الزامات قانونی نیز نمی‌توان از آن‌ها انتظار داشت که بدون دریافت مطالباتشان همچنان خدمات‌رسانی کنند.

 او ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی هنوز به تعهدات خود عمل نکرده و این در حالی است که داروخانه‌ها همچنان به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به این‌که نمی‌توانیم داروخانه‌ها را موظف به ارائه خدمات کنیم، اما خودمان در پرداخت‌ها تعلل داشته باشیم، ادامه داد: سازمان غذا و دارو، به‌صورت روزانه و مستمر با مجلس، سازمان برنامه و بودجه و بیمه تأمین اجتماعی جلساتی برگزار و بر لزوم اجرای تعهدات تأکید می‌کند.

پیرصالحی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی نباید پرداخت مطالبات داروخانه‌ها را به مسائل دیگر مشروط کند، ادامه داد: این سازمان مطالباتی از بانک رفاه دارد و اگر این منابع در اختیارش قرار گیرد، می‌تواند از آن برای پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و تأمین‌کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی استفاده کند. در این میان، مجلس هم باید در تدوین بودجه سال آینده کمک کند تا این مشکلات کاهش یابد.

خبر مرتبط
رئیس سازمان غذا و دارو: نمی‌توان داروخانه‌ها را موظف به ارائه خدمات کرد

رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید که سازمان تأمین اجتماعی هنوز به تعهدات خود عمل نکرده و این در حالی است که داروخانه‌ها همچنان به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.