ورود اتباع افغان به این استان ممنوع شد
اکوایران: دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه بر ممنوعیت ورود اتباع افغانی در کرمانشاه تاکید کرد و از برخورد شدید با کارفرمایان خاطی که اتباع خارجی غیرمجاز را بکارگیری کنند خبر داد.

به گزارش اکوایران، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه اعلام کرد که ورود اتباع غیرمجاز افغان به این استان ممنوع است و با کارفرمایانی که این اتباع را به کار گیرند، برخورد شدید قضایی خواهد شد. طبق مصوبات کمیسیون ساماندهی اتباع افاغنه و شورای تامین استان، تمام نهادهای مرتبط موظف به شناسایی و تعیین تکلیف این اتباع هستند. همچنین دادستانهای شهرستانهای تابعه ملزم به برخورد قانونی با مهاجرین غیرقانونی و افرادی که به آنان کار یا مسکن اجاره میدهند، شدهاند.
جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز
این خبر در حالی منتشر شده که اردیبهشت ماه امسال اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامهای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده میکنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها ابلاغ کرد.
بر اساس این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
معامله با بنسلمان، مذاکره با تهران؛ ترامپ از خاورمیانه چه میخواهد؟
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران یک روز پس از دور چهارم مذاکرات
-
ایران خودرو، سایپا را مات کرد / رژه تارا جلوی چشمان شاهین
-
رهن کامل آپارتمانهای ۵۰ تا ۶۰ متری در تهران؛ از ۴۰۰ میلیون تا ۳ میلیارد تومان
-
توصیه قطر به ایران و آمریکا: هر چه سریعتر توافق را نهایی کنید
-
2 دلیل شکست برجام؛ توافق نیاز به مراقبت دارد