به گزارش اکوایران، در سی‌وهشتمین جلسه هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت، درخواست‌های واگذاری اموال غیرمنقول مازاد در ۱۲ استان، پس از طی مراحل قانونی و تعیین قیمت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت.

این جلسه که با هدف تصمیم‌گیری درباره واگذاری اموال مازاد سه وزارتخانه و دو سازمان دولتی برگزار شد، با حضور اعضای قانونی هیئت عالی و معاون اول رئیس‌جمهور همراه بود.

معاون اول، بر ضرورت انضباط مالی در استفاده از منابع حاصل از این واگذاری‌ها، به‌ویژه برای بخش آموزشی تأکید کرد و گفت: «در شرایط محدودیت بودجه، باید با هدف‌گذاری دقیق و برگزاری منظم جلسات، منابع موردنیاز بخش آموزشی، از جمله بودجه ساخت و تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی و متأهلین، به‌سرعت تأمین شود.»

وزرا و مدیران ارشد وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و همچنین سازمان‌های «جهاد دانشگاهی» و «زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی» در این جلسه، درخواست‌های واگذاری اموال مازاد خود را ارائه کردند. پس از بررسی اسناد و مدارک مربوط به املاک واقع در استان‌های آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خراسان رضوی، قم، اصفهان، سمنان، قزوین، کرمان، گلستان، مازندران، یزد و خوزستان، اعضای هیئت درباره شرایط واگذاری و بهینه‌سازی منابع تصمیم‌گیری کردند.

 تأکید بر تسریع در واگذاری و استفاده بهینه از منابع

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، برخی از املاک برای فروش تأیید و برخی دیگر برای بررسی‌های کارشناسی بیشتر به سازمان‌های مربوط ارجاع شدند. معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر تسریع در تعیین تکلیف اموال مازاد اظهار داشت: «برای افزایش سرعت در بررسی درخواست‌ها، جلسات باید به‌صورت منظم برگزار و اطلاعات املاک با دقت و نظرات کارشناسی به‌روز در اختیار هیئت قرار گیرد.»

مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت که در جلسه شصت‌وهفتم شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تصویب و در آبان ۱۴۰۱ به تأیید مقام معظم رهبری رسید، مبنای تشکیل این هیئت عالی بوده است.