به گزارش اکوایران، علی بیت‌اللهی با اشاره به اینکه ایران جزو ۱۰ کشور فعال لرزه‌خیزی است، گفت: جمعیت زیادی از ایران در جوار کانون خطرهای لرزه‌ای ساکن هستند؛ به عنوان مثال گسل شمال تهران همجوار با استان تهران، گسل شمال تبریز همجوار با استان تبریز، گسل جنوب مشهد هم‌جوار با استان مشهد است. جمعیت متراکم ایران هم‌راستای گسل‌ها شکل گرفت.

به نقل از مهر، رئیس بخش زلزله شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: تعداد زلزله در ایران بالاست و زلزله در کانون‌های جمعیتی رخ می‌دهد. شدت و نیروی زلزله در نزدیکی محل رخداد به مراتب بیشتر است، بر همین اساس تخریب گسترده‌ای هم در پی خواهد داشت.

خبر مرتبط
زلزله نسبتا شدید در بوشهر/ دشتستان لرزید

اکوایران: مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر وقوع زلزله ۴.۶ ریشتری را تایید و اعلام کرد که این زلزله در دشتستان خسارت نداشته است.

این استان‌ها هفته گذشته بیشتر لرزیدند

در همین زمینه ایسنا در گزارشی به آمار زلزله های هفته گذشته اشاره کرده است. بر این اساس، در هفته گذشته استان‌های بوشهر و فارس با بیشترین تعداد زلزله‌ها لرزیدند؛ ضمن آنکه در زیارتعلی استان هرمزگان زلزله ۴.۲، دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۴ به ثبت رسید.

در هفته گذشته در ریز استان بوشهر با ۱۰ زلزله به بزرگای ۲.۶، دو زلزله ۲.۸، ۲.۹، ۳.۱، سه زلزله به بزرگای ۳.۵ و ۳.۶ و ۴ رخ داد. همچنین وحدتیه این استان زلزله ۴.۲ و شبانکاره با زلزله ۳.۲ لرزیدند.

دهرم استان فارس نیز با ۹ زلزله به بزرگای ۲.۵، چهار زلزله ۲.۸، ۲.۹، ۳، ۳.۱ و ۴ و خشت این استان با ۱۲ زلزله به بزرگای ۲.۵، دو زلزله ۲.۶، ۲.۷، ۲.۹، ۳.۱، سه زلزله به بزرگای ۳.۷، ۴ و ۴.۲ لرزیدند.