همه گسلهای کشور فعالاند/ این استانها هفته گذشته بیشتر لرزیدند
اکوایران: رئیس بخش زلزلهشناسی مرکز تحقیقات شهرسازی، با اشاره به لرزهخیزی بالای ایران گفت: جمعیت کشور در جوار گسلهای فعال و کانونهای خطر لرزهای ساکن هستند، که این امر خطرات زلزله را افزایش میدهد.

به گزارش اکوایران، علی بیتاللهی با اشاره به اینکه ایران جزو ۱۰ کشور فعال لرزهخیزی است، گفت: جمعیت زیادی از ایران در جوار کانون خطرهای لرزهای ساکن هستند؛ به عنوان مثال گسل شمال تهران همجوار با استان تهران، گسل شمال تبریز همجوار با استان تبریز، گسل جنوب مشهد همجوار با استان مشهد است. جمعیت متراکم ایران همراستای گسلها شکل گرفت.
به نقل از مهر، رئیس بخش زلزله شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: تعداد زلزله در ایران بالاست و زلزله در کانونهای جمعیتی رخ میدهد. شدت و نیروی زلزله در نزدیکی محل رخداد به مراتب بیشتر است، بر همین اساس تخریب گستردهای هم در پی خواهد داشت.
اکوایران: مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر وقوع زلزله ۴.۶ ریشتری را تایید و اعلام کرد که این زلزله در دشتستان خسارت نداشته است.
این استانها هفته گذشته بیشتر لرزیدند
در همین زمینه ایسنا در گزارشی به آمار زلزله های هفته گذشته اشاره کرده است. بر این اساس، در هفته گذشته استانهای بوشهر و فارس با بیشترین تعداد زلزلهها لرزیدند؛ ضمن آنکه در زیارتعلی استان هرمزگان زلزله ۴.۲، دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۴ به ثبت رسید.
در هفته گذشته در ریز استان بوشهر با ۱۰ زلزله به بزرگای ۲.۶، دو زلزله ۲.۸، ۲.۹، ۳.۱، سه زلزله به بزرگای ۳.۵ و ۳.۶ و ۴ رخ داد. همچنین وحدتیه این استان زلزله ۴.۲ و شبانکاره با زلزله ۳.۲ لرزیدند.
دهرم استان فارس نیز با ۹ زلزله به بزرگای ۲.۵، چهار زلزله ۲.۸، ۲.۹، ۳، ۳.۱ و ۴ و خشت این استان با ۱۲ زلزله به بزرگای ۲.۵، دو زلزله ۲.۶، ۲.۷، ۲.۹، ۳.۱، سه زلزله به بزرگای ۳.۷، ۴ و ۴.۲ لرزیدند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پزشکیان: مردم ارزش برق رایگان را نمیدانند/ گرمایش و سرمایش خانهها نباید از گاز تامین شود
-
از میدان نبرد اوکراین تا آسمان آلمان؛ چرا برلین به پهپادهای کامیکازه روی آورد؟
-
اختلاف بر سر غنیسازی در مذاکرات رم؛ تهران حاضر به عقبنشینی نیست
-
حذف کارت سوخت وارد فاز اجرایی شد
-
سیگنال طلای جهانی و تتر به بازار طلا و سکه
-
دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا/ «اندکی پیشرفت، بدون نتیجه نهایی»
-
پرداخت مرحله دوم خرید تضمینی گندم؛ ۴.۶ هزار میلیارد تومان در حساب کشاورزان
-
افزایش تبدیل دلار به طلا در بازار تهران
-
نوبت به سهام بنیادی بازار رسید