به گزارش اکوایران، سجاد رضوی درباره درمان رایگان مصدومان تصادفات و چگونگی تامین منابع آن، گفت: بیماران تصادفی، خدمات درمانی را در مراکز دولتی و خصوصی دریافت می‌کنند. وزارت بهداشت برای بیماران تصادفی که در مراکز دولتی خدمات درمانی دریافت می‌کنند سامانه‌ای طراحی کرده که اطلاعات بیماران در این سامانه ثبت می‌شود. وزارت بهداشت، هزینه‌های بیماران تصادفی در مراکز درمانی دولتی را پرداخت می‌کند.

هزینه درمان بیماران در مراکز خصوصی

وی درباره بیماران تصادفی در مراکز خصوصی توضیح داد: همچنین برخی بیماران تصادفی، خدمات درمانی را در مراکز خصوصی دریافت می‌کنند. این احتمال وجود دارد یک بیمار تصادفی پس از دریافت خدمات ضروری و سپری کردن شرایط بحرانی در مراکز درمانی خصوصی با درخواست بیمار به مراکز دولتی اعزام شود یا بیمار روند درمانی را کامل در مراکز خصوصی دریافت کند. بیمارانی که به مراکز دولتی اعزام می‌شوند هزینه‌های درمانی آنها از محل ردیف بیماران تصادفی پرداخت می‌شود. 

به گزارش ایسنا، معاون درمان وزارت بهداشت درباره پرداخت سهم وزارت بهداشت از محل بیمه شخص ثالث اظهار کرد: بیمه‌های تجاری، سهم وزارت بهداشت از محل بیمه شخص ثالث را با تاخیر پرداخت می‌کنند. آخرین پرداخت بیمه‌ها به مراکز درمانی به پیش از تیر ماه سال جاری بازمی‌گردد. 

رضوی درباره برنامه وزارت بهداشت برای پرداخت سهم این وزارتخانه از محل بیمه شخص ثالث گفت: در حال رایزنی با بیمه‌های تجاری هستیم که سهم وزارت بهداشت از محل بیمه شخص ثالث را به موقع پرداخت کنند.

او گفت: وزارت بهداشت برای پرداخت سهم این وزارتخانه از محل بیمه شخص ثالث در سال آینده راهکاری در نظر گرفته است. هنگامی که بیمه‌شونده سهم بیمه خود را پرداخت می‌کند، ردیف بیماران تصادفی نیز به صورت همزمان شارژ شود تا بتوانیم هزینه‌های بیماران تصادفی مراکز درمانی را پرداخت کنیم. 

خدمات شیمی‌درمانی رایگان در بیمارستان‌های دولتی

به گزارش اکوایران، پیش از این نیز علی مطلق، متخصص رادیوتراپی آنکولوژی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفته بود در راستای حمایت از بیماران سرطانی، خدمات شیمی‌درمانی در بیمارستان‌های دولتی رایگان ارائه می‌شود که این اقدام گامی مؤثر در کاهش بار مالی بیماران و خانواده‌های آنان است.