درخواست پلیس راهور از قوه قضاییه برای برخورد با خودروهای شوتی
رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به حوادث تلخی که در هفتههای اخیر به واسطه تخلفات خودروهای موسوم به «شوتی» رخ داده است، از آغاز برخورد جدیتر پلیس راهور با این دسته از متخلفان خبر داد.
![درخواست پلیس راهور از قوه قضاییه برای برخورد با خودروهای شوتی](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/1NDtLNaIQ3wX/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jNAxYXTOwTqI_4ngQ9jVKYg,/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87+%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C+%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش اکوایران، سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، گفت: پلیس راهور از این پس با هماهنگی سایر ارگانهای انتظامی، برخورد با خودروهای شوتی را بهصورت ویژهتری در دستور کار خود قرار داده و اجازه نخواهد داد این متخلفان امنیت جادههای کشور را به خطر بیندازند. این خودروها که معمولاً در ساعات پایانی شب در جادههای کشور تردد میکنند، با انجام تخلفات گستردهای نظیر سرعت غیرمجاز، عدم رعایت فاصله طولی، حرکت در خلاف جهت، حمل بار نامتعارف، مخدوش کردن پلاک و حتی نداشتن مدارک قانونی، باعث ایجاد خطرات جدی برای سایر رانندگان میشوند.
به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اهمیت آموزش خانوادهها در این زمینه گفت: در بسیاری از موارد، افرادی که وارد این چرخه میشوند، نه تنها جان خود را به خطر میاندازند، بلکه جان افراد بیگناه را نیز به نابودی میکشانند. بنابراین آموزش و همراهی خانوادهها در پیشگیری از این معضل ضروری است.
او در ادامه تاکید کرد: پلیس راهور از قوه قضاییه درخواست میکند که با مسببان این تخلفات، بهویژه افرادی که در چرخه قاچاق فعالیت دارند، برخورد قاطعتر و سختگیرانهتری داشته باشد. این برخوردها باید به گونهای باشد که امکان بازگشت به این مسیرهای خلاف برای متخلفان وجود نداشته باشد.
شوتیها شناسنامهدار میشوند
این در حالی است که عبدالوهاب حسنوند، معاون عملیات پلیس پایتخت سوم بهمن 1403 ماه در گفتوگویی تاکید کرده بود: تمام خودروهای شوتی نه در حوزه شهر تهران بلکه در کل کشور شناسنامهدار میشود و همه خودروهایی که ارکان آنها از استاندارد خارج شده زیر ذرهبین پلیس قرار دارد.
او اضافه کرد: کالای قاچاق از مسیرهای مرزی اتفاق میافتد، در مجموع قاچاق از مجاری مرز وارد کشور میشود و شوتیها این مسیر فرایند عبور را از کشور و به تهران طی میکنند.
سردار حسنوند ادامه داد: فعالیت خودروهای شوتی مولفههای مختلفی دارد، کالای قاچاق هم شامل پوشاک، لوازم آرایشی و برقی است و یک موضوع هم بحث قاچاق انسان داریم اتباع با ملیتهای مختلفی بوده که با این اقدام برخورد جدی شده است. همچنین برخی شوتیها قاچاق موادمخدر و مشروبات الکی داشتهاند و برخوردهای زیادی با آنها صورت گرفته است.
معاون عملیات پلیس پایتخت با اشاره به افزایش ۱۰ برابری توقیف خودروهای شوتی در تهران گفت: تمام خودروهای شوتی نه در حوزه شهر تهران بلکه در کل کشور شناسنامهدار میشود و همه خودروهایی که ارکان آنها از استاندارد خارج شده زیر ذرهبین پلیس قرار دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آمادهسازی مسیر ۱۹ کیلومتری برای حرکت آزمایشی تراموا
-
علت سفر ظریف به عراق+ عکس
-
سنتشکنی ترامپ در برابر تهران/ بیبی به دردسر میافتد؟
-
خانههای قولنامهای سنددار میشود؟
-
فوری/ ترامپ: باید فوراً کار بر روی توافق جدید را شروع کنیم/ میخواهم ایران بزرگ و موفق باشد
-
چرخش فرمان بورس پس از مجمع پرحاشیه؟
-
مسیر بورس تغییر خواهد کرد؟ رشد یا افت بازار سهام در هفته آتی؟
-
قرار همتی با استیضاحکنندگان در مجلس
-
نیمسکه رکوردار بازار طلا شد/ سکه امامی یک گام تا فتح کانال جدید