به گزارش اکوایران، دوشنبه و سه شنبه در شمال آذربایجان شرقی و برخی نقاط در استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران، رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

همچنین یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و ارتفاعات شمالی و شرقی هرمزگان رشد ابرهای همرفتی و احتمال رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک دور از انتظار نیست.

یکشنبه برخی نقاط در شرق، جنوب شرق و جنوب غرب و دوشنبه در شمال غرب، جنوب غرب و نوار شرقی کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته ایرنا، طی سه روز آینده دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

دمای هوای تهران به 32 درجه رسید

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۳۲ و حداقل دمای آن به ۱۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

کیفیت هوای تهران

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۹۰ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران قابل قبول است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۷۱ بوده و کیفیت هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

تهران از ابتدای سال ۶ روز هوای پاک، ۴۴ روز هوای قابل قبول و ۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۵ روز هوای پاک و ۵۳ روز هوای قابل قبول داشته است.