تقویت روابط دوجانبه در دستورکار؛ فرمانده نیروی دریایی ارتش به پاکستان رفت
سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران به پاکستان در راستای تقویت روابط نظامی میان دو کشور انجام شد. حضور ایران در رزمایش بینالمللی "امان-25" و شرکت در کنفرانس بینالمللی گفتوگوهای «امان» نشاندهنده اهمیت روابط دریایی و نظامی دوجانبه است.

به گزارش اکوایران، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی فرمانده نیروی دریایی پاکستان به این کشور سفر کرده است صبح امروز -20 بهمن ماه- وارد کراچی شد.
به گزارش تسنیم، دریادار ایرانی درباره حضور ایران در رزمایش امان-25 عنوان کرد: حضور ایران در بالاترین سطح در این رویداد بین المللی بیانگر اهمیت روابط نزدیک با پاکستان است. حضور در رزمایش امان-25 و کنفرانس بینالمللی گفتوگوهای «امان» از جمله برنامههای دریادار ایرانی در سفر به پاکستان است.
او با اشاره به حضور یگان شناور و تیم عملیاتی ویژه نداجا در رزمایش دریایی امان در کراچی، افزود: این رویداد در سطح بالایی برگزار میشود و فرصتی است تا ایران و پاکستان سطح عملیاتی را در حوزه دریا ارتقا ببخشند.
روابط نظامی و سیاسی ایران و پاکستان
روابط نظامی و سیاسی میان ایران و پاکستان همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. در سالهای اخیر، مقامات نظامی ایرانی چندین بار به پاکستان سفر کردهاند که نشاندهنده تمایل دو کشور به تقویت همکاریهای دوجانبه است.
سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در آخرین سفرش به پاکستان در یکم بهمن ماه با اعلام توافق و تصمیمات مقامات نیروهای مسلح ایران و پاکستان برای تبدیل مرز مشترک به مرزهای تجاری و رفاه، گفت: از ایران برای شرکت در رزمایش بینالمللی دریایی در پاکستان دعوت بعمل آمد و ما در این رویداد شرکت خواهیم کرد.
این سومین سفر سردار باقری به پاکستان محسوب میشود. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیش از این تیرماه ۱۳۹۷ و مهرماه ۱۴۰۰ به پاکستان سفر کرده بود. اواخر تیرماه سال گذشته ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان در سفر رسمی به تهران با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و برخی از مقامهای لشکری و کشوری دیدار کرد.
به گزارش مهر، اردیبهشت ماه سال جاری، نیز سید ابراهیم رئیسی، رئیس فقید دولت سیزدهم نیز در سفر به این کشور سندهای همکاری بسیاری در راستای ارتقای همکاریهای سیاسی، نظامی و اقتصادی با پاکستان امضا کرد.
در این سفر، «ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاههای مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سینما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاریهای امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضائی در امور مدنی و تجاری» از مهمترین اسناد همکاری میان دو کشور بود که از سوی وزرای وقت دولت سیزدهم با همتایان پاکستانی به امضا رسید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سیگنالهای مشهود ترامپ به مذاکرات با تهران؛ تنها گزینهای که دریچه دیپلماسی را تا پایان تابستان باز نگه میدارد
-
گاردین: عراقچی برگ جدید هستهای رو کرد/ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم غنیسازی به ریاض و ابوظبی
-
ورود سران قوا به رفع فیلترینگ
-
پیش بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت: بازاری متعادل با چاشنی احتیاط
-
صادرات «برق شریف» به جهان
-
ورود ترامپ با خیل لشکر آنتروپرونرها به صحرا
-
ترامپ برای توافق با جمهوری اسلامی ایران شرط گذاشت
-
چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟
-
سیگنال مثبت سیانان به بازار ارز