چگونه نماینده ترامپ نامه ایران را به دست امارتیها رساند؟
اکوایران: فرستاده ترامپ در خاورمیانه، استیو ویتکاف، روز سهشنبه به ابوظبی سفر کرده و با محمد بن زاید، رئیسجمهور امارات، دیدار کرده است.

به گزارش اکوایران، بر اساس بیانیه سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، نامه دونالد ترامپ به رهبری، روز چهارشنبه توسط یکی از مشاوران ارشد رئیسجمهور امارات متحده عربی به ایران تحویل داده خواهد شد.
به نوشته اکسیوس، ترامپ پنجشنبه گذشته اعلام کرد که نامهای به رهبر ایران ارسال کرده و در آن پیشنهاد مذاکرات مستقیم بین دو کشور در مورد توافق هستهای جدید را مطرح کرده است.
ایران برای چند روز اعلام میکرد که چنین نامهای دریافت نکرده است.
به گفته منبعی آگاه، فرستاده ترامپ در خاورمیانه، استیو ویتکاف، روز سهشنبه به ابوظبی سفر کرده و با محمد بن زاید، رئیسجمهور امارات، دیدار کرده است.
این منبع اظهار داشت که ویتکاف نامه را به مقامات اماراتی تحویل داده تا آن را به ایران تحویل دهند.
به گفته اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رهبر امارات امروز بعد از ظهر با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، دیدار خواهد کرد.
قرقاش نامه ترامپ به رهبری را به همراه دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توئیت صفحه رهبری در مورد ضربه محکم به اسرائیل
-
ورود موج بیسابقه گرمای شدید به کشور؛ بارشها متوقف شد
-
قیمت طلا و سکه پنجشنبه 26 تیر 1404
-
سرلشکر پاکپور در دیدار فرمانده ارتش: برای تکرار ضربه به دشمن آمادهایم
-
نقش پنهان ملانیا ترامپ در چرخش سیاست همسرش علیه پوتین
-
اطلاعیه مهم بانک مرکزی برای دارندگان چک بانکی/ نحوه صدور دستهچک چه تغییری کرده است؟
-
آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد
-
بیانیه مشترک ۱۱ کشور عربی و اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل به سوریه
-
افشاگری یک مقام امنیتی سابق آرژانتین درباره عامل انفجار آمیا