به گزارش اکوایران، بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان پس از پایان مذاکرات در رم اعلام کرد: مایلم از وزیر امور خارجه ایران، و آقای استیو ویتکاف، بهخاطر رویکرد بسیار سازندهشان در مذاکرات امروز تشکر کنم. این گفتوگوها در حال شتاب گرفتن هستند و اکنون حتی آنچه بعید به نظر میرسید، ممکن شده است.
بیانیه وزارت خارجه عمان
وزارت امور خارجه عمان نیز پس از اتمام دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا اعلام کرد که در دیدار امروز در رم، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، نماینده رئیس جمهور آمریکا با میانجیگری بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، موافقت کردند که وارد مرحله بعدی مذاکرات خود شوند که هدف آن تضمین عاری شدن از تسلیحات هسته ای و رفع تحریمها و همچنین حفظ توانایی ایران برای توسعه انرژی هسته ای صلح آمیز است.
اظهارنظر عراقچی پس از اتمام مذاکرات رم
وزیر امور خارجه نیز پس از اتمام دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اعلام کرد: امروز چهار ساعت مذاکره داشتیم. در ادامه جلسه گذشته این بار هم رو به جلو بود. موفق شدیم در خصوص یکسری اصول و اهداف به تفاهم بهتری برسیم.
او ادامه داد: قرار شد مذاکرات ادامه یابد و وارد مراحل بعدی شود و جلسات کارشناسی شروع شود. از چهارشنبه این هفته مذاکرات فنی در سطح کارشناسان در عمان برگزار خواهد شد. شنبه آینده مجدد در عمان ما ملاقات خواهیم کرد و نتیجه کار کارشناسان را بررسی خواهیم کرد. مذاکرات در فضای سازنده ای برگزار شد و رو به جلو است.
دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
این گفتوگوها ظهر امروز -30 فروردین- به میانجیگری مسقط در یکی از مکانهای دیپلماتیک عمان در ایتالیا آغاز شده است.
این دوره از مذاکرات ایران و آمریکا همچون دور قبلی که ۲۳ فروردین در مسقط برگزار شد، به صورت غیرمستقیم و به صورت مکتوب و شفاهی با میانجیگری وزیر خارجه عمان برگزار شد.