پارادوکس بانک مرکزی در بازار رمزارزها
اکوایران: در آذرماه 1403 بانک مرکزی ایران اقدام به انتشار سندی تحت عنوان «چارچوب سیاستگذاری و تنظیمگری بانک مرکزی در حوزه رمزپولها» با هدف استفاده از ظرفیتها و فرصتهای نهفته در توسعه فناوریهای نوین مالی کرد.
به گزارش اکوایران، پس از انتشار آن حواشی و اقداماتی عجیب در این حوزه اتفاق افتاد که فضای آرام اکوسیستم رمزارزی را متلاطم کرد و عواقبی نظیر بسته شدن درگاهها را به دنبال داشت.
یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین ایران با انتقاد به بخشی از سند که اذعان دارد بانک مرکزی متولی اصلی این بازار است اما هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد، گفت: زمانی که به نهادی مجوز داده میشود به این معناست که تشخیص داده شده که نهاد مذکور صلاحیت فعالیت را دارد پس کسی که به آن مجوز اعطا میکند، نسبت به فعالیتش مسئول است.
کیوبیت در این قسمت به جزئیات و ایرادات وارده به این سند میپردازد. همچنین در پی یافتن پاسخی به این سوال است که آیا انتشار این سند به معنای آزاد شدن فضای رمزارزی در ایران است یا خیر؟
اکوایران: در دنیای پرشتاب امروز، جایی که فناوری و اقتصاد به سرعت در حال تحول هستند، بحث رمزارز بانک مرکزی یا CBDC به یکی از موضوعات داغ و جذاب تبدیل شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
مقام ارشد ارتش روسیه بر اثر انفجار خودرو کشته شد