به گزارش اکوایران، پس از انتصاب محمدجواد ظریف به عنوان معاون راهبردی رئیس جمهور در دولت چهاردهم انتقاداتی به سوی دولت و رئیس جمهور روانه شد که این حجم از انتقادات در نهایت منجر به شکایت از ظریف شد. 

البته براساس نامه‌ای که منتشر شد، دیوان عدالت اداری شکایت از محمد جواد ظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری را رد کرده است. بر اساس تصویری که از حکم مذکور منتشر شده، شاکی خواهان ابطال انتصاب ظریف در معاونت راهبردی رییس جمهور شده بود که این شکایت رد شده است.

1998056_614

مخالفان ظریف بر این باورند که بر اساس ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس، زمانی که از اجرای قانون استنکاف شود، با درخواست ۱۰ نماینده می‌توان گزارش تخلف را تهیه کرد و در صورت تأیید در صحن مجلس، این گزارش به قوه قضائیه جهت رسیدگی بدون نوبت ارسال می‌شود.

آن‌ها می‌گویند که رئیس جمهور برخلاف قانون، محمدجواد ظریف را که فرزندش تابعیت آمریکا دارد به عنوان معاون خود انتخاب کرده است. در نتیجه ظریف باید از سمت فعلی خود کناره‌گیری کند.

در این میان باید به این نکته اشاره کرد که رئیس جمهور به صورت مستقیم به این موضوع واکنش نداده است، اما حمید رسایی،‌ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که یکی از مخالفان اصلی ظریف است، چندی پیش در صفحه توییتر خود نوشت که از رئیس جمهور درباره ابقای غیرقانونی ظریف پرسیدم و پزشکیان پاسخ داد که ظریف بیرون مانده بود، اپوزسیون ما می‌شد، داخل دولت که باشد کنترل می‌شود. 

یوسف پزشکیان، پسر رئیس جمهور هم در واکنش به این اظهار نظر در توییتر پاسخ داد:«از رئیس‌جمهور پرسیدم، گفتند حرفم همان بوده که همیشه گفته‌ام. نتیجهٔ تنگ‌نظری‌ها بیرون راندن دلسوزان توانمند از دایرهٔ انقلاب است. مواضع وفاق ستیز به صلاح ایران ‌نیست. دوستی و برادری‌ام با آقای دکتر ظریف خدشه‌ناپذیر و خیرخواهی و وفاداری ایشان به نظام و ایران انکارناپذیر است.»