به گزارش اکوایران، سردار داوود معظمی گودرزی در گفتگو با ایسنا اعلام کرد، در این طرح، تمرکز ویژه‌ای بر رصد و مسدودسازی تارنماها و صفحات اجتماعی فروش اقلامی مانند آمپول لاغری مانجارو و سایر داروهای غیرمجاز صورت گرفت. نتیجه این اقدامات مسدودسازی بیش از ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی و همچنین پلمب حدود ۱۰ کلینیک غیرمجاز زیرزمینی بوده است.

او همچنین با هشدار به پزشکانی که حساب‌های کاربری خود را برای ثبت نسخ الکترونیکی در اختیار دیگران قرار می‌دهند، تأکید کرد: مسئولیت سوءاستفاده‌ها و ثبت بی‌دلیل داروهای خاص کاملاً متوجه پزشک ثبت‌کننده نسخه خواهد بود و این افراد باید پاسخگوی مراجع قانونی باشند.

ورود سکوهای اینترنتی به عرصه «حمل» و نه «فروش» دارو

پیشتر نیز سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غاو دارو در گفتگو با ایسنا با تأکید بر اهمیت نظارت در حوزه سلامت، اعلام کرد: از توسعه فناوری و استفاده آن در حوزه سلامت استقبال می‌کنیم، اما سلامت به دلیل ارتباط مستقیم با جان افراد، نیازمند ورود سنجیده و مطالعه‌شده است.

به گفته او طبق قانون، تنها محل مجاز عرضه دارو، داروخانه‌ها هستند. پلتفرم‌ها و سکوهای اینترنتی صرفاً با رعایت ضوابط سازمان غذا و دارو، می‌توانند در حوزه «حمل» دارو فعالیت کنند، نه فروش. این ضوابط برای اجرای آزمایشی در چهار استان ابلاغ شده است..

او همچنین  با استقبال از خدمات دارورسانی به درب منزل بیماران، تأکید کرد که این امر باید تحت نظارت دقیق صورت گیرد. اما مسیر فعلی عرضه دارو در فضای مجازی، به دلیل فروش غیرمجاز و فعالیت افراد فاقد صلاحیت، نادرست است.