به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان، شامگاه دوشنبه -دهم دی- در دیدار مجمع نمایندگان استان گلستان به انتصاب مدیرانی از اقلیت‌ها و قومیت‌های مذهبی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دولت توانستیم استاندارانی از اهل سنت و یا کردها و بلوچ‌ها انتخاب کنیم و این اقدام با کمک و موافقت مقام معظم رهبری انجام شد؛ اگر ایشان کمک نمی‌کردند، نمی‌توانستیم این اقدامات را به پیش ببریم.

خبر مرتبط
گام‌های دولت چهاردهم در راستای وفاق ملی: حضور اهل تسنن و قومیت‌ها در بدنه اجرایی کشور

اکوایران: امروز وزیر کشور در مراسم معارفه استاندار جدید تهران از انتصاب نیروهای اهل سنت و قومیت‌ها در سطوح استانداری و مدیران ارشد و میانی صحبت به میان آورد. در این گزارش نگاهی انداخته‌ایم به وعده‌های رییس جمهور درخصوص حضور اهل سنت، زنان و قومیت‌های مختلف کشور در بدنه دولت و میزان تحقق آن.

رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به رفع فیلترینگ اشاره کرد و گفت: در رفع فیلترینگ هم که به تدریج شامل سایر سکوها نیز خواهد شد، اگر همراهی و کمک روسای سایر قوا نبود نمی‌توانستیم این کار را انجام دهیم. اینها نشان می‌دهد که اگر دست به دست دهیم، می‌توان مشکلات را حل کرد، اما با دعوا هیچ کاری پیش نخواهد رفت.

171594308

خبر مرتبط
ادامه واکنش‌ها به حذف فیلترینگ؛ اختصاص تیم تخصصی برای بررسی کیفیت اینترنت

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، از برنامه‌ریزی برای ارتقای کیفیت شبکه اینترنت خبر داد و تاکید کرد که توسعه اینترنت ثابت و نسل پنجم (5G) در اولویت قرار دارد. این درحالی است که واکنش‌ها نسبت به رفع فیلترینگ واتس‌اپ و گوگل‌پلی از سوی حامیان و منتقدان همچنان ادامه دارد.

گام اول رفع فیلترینگ

سومین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و همچنین اعضای حقوقی و حقیقی شورای عالی فضای مجازی در چهارم دی برگزار شد. واتس‌اپ و گوگل‌پلی، با اجماع رای مثبت اعضای شورای عالی مجازی رفع فیلتر شد. این اقدام گام اول طرح رفع محدودیت و فیلترینگ در دولت چهاردهم است.

حجت الاسلام غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه‌قضائیه در پنجم دی در نشست هم‌اندیشی با نخبگان حوزه دانشگاه درخصوص جلسه شورای‌ عالی‌ فضای‌ مجازی گفت: دیروز [چهارم دی] تصمیمی در ۳۲ بند در جلسه شورای‌عالی فضای‌مجازی گرفته شد که بخشی از آن مرتبط با رفع فیلتر تعدادی از سکوها بود.

او ادامه داد: اما عمده بندهای این تصمیم، به تقویت زیرساخت‌ها و شبکه‌های بومی اختصاص دارد که منتشر می‌شود. در این قضیه نکتۀ مهم آن است که ما قوی شویم و بتوانیم به فناوری‌های روز دست پیدا کنیم و به این عرصه مسلط شویم تا در مواجهه یا مذاکره با گردانندگان سکوهای خارجی از موضع قدرت وارد شویم.

اژه‌ای همچنین گفت: یک نگاه آن است که تا زمان پیشگیری از همه آسیب‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ناشی از فضای مجازی، سکوهای غیربومی را مسدود سازیم و یک نگاه آن است که در عرصۀ سکوهای مجازی، قدرتمند و مسلط شویم تا با طرف‌های خارجی به توازن برسیم و از موضع قدرت با آنها مواجه شویم.