بازدید رئیس جمهور از بندر شهید بهشتی چابهار/نصب بزرگترین آبگذر بتنی جهان در دریای عمان
رئیسجمهور در دومین روز از سفر به استان سیستانوبلوچستان از بندر شهید بهشتی در چابهار بازدید کرد.

به گزارش اکوایران، «مسعود پزشکیان» امروز جمعه- ۲۱ دی ۱۴۰۳- در دومین روز از سفر خود به استان سیستانوبلوچستان از بندر شهید بهشتی در چابهار بازدید کرد و از نزدیک با روند فعالیتهای این بندر اقیانوسی آشنا شد.
در حال حاضر این بندر ظرفیت پذیرش بار تا ۱۲ میلیون تن را داراست.
با تکمیل مرحله دوم توسعه بندر شهید بهشتی از فروردین سال آینده، این بندر قادر به پذیرش کشتیهای اقیانوسپیما با ظرفیت ۲۴ هزار کانتینر خواهد بود.
در حال حاضر، ماهانه ۵ فروند کشتی از بنادر هند و چین در این بندر پهلو میگیرند.
رئیسجمهور پیشتر در نخستین سفر استانی خود- اول آذرماه- به شهر زاهدان، مرکز استان سیستانوبلوچستان، سفر کرده بود.
از جمله برنامههای «مسعود پزشکیان» و اعضای هیأت دولت چهاردهم در چابهار میتوان به سخنرانی در جمع مردم این شهر، حضور در نشست نهضت مدرسهسازی، شرکت در جلسه توسعه فرصتهای سرمایهگذاری سیستانوبلوچستان، بازدید از کریدور ساحلی راهآهن چابهار-زاهدان، شرکت در جلسه بررسی مسائل جنوب استان، بازدید از مجتمع پتروشیمی نگین مکران و بازدید از شهر تیس اشاره کرد. رئیسجمهور پس از اتمام برنامههای خود در چابهار، امروز ۲۱ دیماه، عازم زابل خواهد شد.
نصب بزرگترین آبگذر بتنی جهان در دریای عمان
همزمان با سفر رئیس جمهور به چابهار ،محمدحسن اسدی مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن در نشست «توسعه فرصتهای سرمایهگذاری منطقه آزاد چابهار»، که شامگاه پنجشنبه برگزار شد، اعلام کرد: طرح ملی انتقال آب دریای عمان به استانهای شرقی کشور، با اولویت سیستان و بلوچستان، در حال اجرا است.
این طرح با سرمایهگذاری ۱۶۰ همت تا مشهد و ۶۰ همت تا زاهدان در دست انجام بوده و پیشرفت فیزیکی آن تا مشهد ۱۸ درصد و تا زاهدان ۳۲ درصد است.
اسدی بیان کرد: این طرح با همکاری ۵۲ شرکت در بخشهای مختلف از آبگیری و نمکزدایی تا پمپاژ و انتقال اجرا میشود و ظرفیت لولهگذاری به حداقل سه کیلومتر در روز رسیده است. عملیات آبگیر در مراحل پایانی بوده و بزرگترین آبگذر بتنی جهان (۲۶۲ متر، ۱۲ هزار تن) در بستر دریا نصب شده که موفقیتی کمنظیر در مهندسی ایرانی است.
او همچنین از پیشرفت بالای ۳۰ درصدی اولین واحد شیرینسازی با ظرفیت ۲۰۰ هزار مترمکعب در شبانهروز خبر داد و تأکید کرد که تمامی تجهیزات این طرح بر اساس جدیدترین فناوریها طراحی و سفارشگذاری شدهاند.
اسدی اهداف این طرح را تأمین منابع پایدار آب برای آشامیدنی و صنعت، رشد صنایع، محرومیتزدایی، ایجاد اشتغال، مهاجرت معکوس، تثبیت جمعیت، حفظ محیط زیست و احیای قنوات عنوان کرد. ظرفیت نهایی تولید آب در این طرح ۳۲ مترمکعب در ثانیه طراحی شده و در حال حاضر عملیات اجرایی برای هشت مترمکعب در ثانیه پیش میرود که میتواند نیاز آبی ۱۰ میلیون نفر در شرق کشور را برآورده سازد و به توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه کمک کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نیویورکتایمز؛ پیشنهادی که توافق ترامپ را متفاوت از اوباما میکند/ پوتین و خلیج فارس گرهگشایی میکنند؟
-
جزئیات شرکت در سومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلا
-
پیش بینی قیمت دلار بعد از توافق در بازار
-
چرا بن سلمان در توافق اوباما با ایران کارشکنی کرد ولی از توافق ترامپ حمایت میکند؟
-
قیمت نوه 206 در اروپا
-
بسته شدن ورودی بورس تهران با صف خرید سنگین شاخصسازان ریالی
-
آسیب به نفتکش ترکیهای در پی حملات آمریکا به یمن
-
گروسی: توافق هستهای با ایران ممکن است طی چند هفته آینده حاصل شود
-
دیدار عراقچی با خانوادههای دیپلماتهای ایرانی در رم + عکس