مجلس با تدریس ادبیات زبانهای قومی و محلی در مدارس مخالفت کرد
کلیات طرح تدریس ادبیات زبانهای قومی و محلی در مدارس کشور طرح که بر اساس اصل ۱۵ قانون اساسی برای گنجاندن زبانهای قومی در سیستم آموزشی مطرح شده بود، با ۱۰۴ رای موافق، ۱۳۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع به تصویب نرسید.

به گزارش اکوایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه- 8 اسفند- با کلیات طرح تدریس ادبیات زبانهای قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کردند.
این طرح که بر اساس اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به تصویب مجلس میرسید، با ۱۰۴ رای موافق، ۱۳۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع مواجه شد و در نهایت به تصویب نرسید.
احسان عظیمیراد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، در توضیح این طرح گفت: طبق اصل پانزدهم قانون اساسی، زبان و خط رسمی کشور زبان فارسی است و تمام متون رسمی و کتب درسی باید بر اساس زبان فارسی باشد. اما تدریس ادبیات زبانهای قومی و محلی در کنار زبان فارسی در مدارس بهطور آزاد امکانپذیر است، که این طرح نیز بر اساس این اصل تدوین شده است.
بنا به گزارش ایسنا، او افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به بسط عدالت در آموزش و پرورش اشاره شده و تأکید شده که باید اقوام و گروههای مختلف در مناطق مختلف کشور از فرصتهای تعلیم و تربیت با کیفیت مناسب برخوردار شوند. این سند همچنین به نظام آموزش و پرورش اختیار داده است که ۱۰ تا ۲۰ درصد از برنامههای آموزشی خود را به معرفی حرفهها، هنرها، آیینها و رسوم مناطق مختلف کشور اختصاص دهد.
عظیمیراد تأکید کرد که هدف این طرح حفظ و تقویت هویت ملی و اسلامی ایرانی است و افزود که در صورت تصویب، دو ساعت از زمان آموزشی مدارس به این طرح اختصاص مییابد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ برای توافق با تهران شرط گذاشت
-
برادر یحیی سنوار ترور شد؟
-
افزایش دو برابری قیمت سیمان در یک ماه/ رکود مسکن سنگینتر میشود
-
صادرات «برق شریف» به جهان
-
ترامپ: امیدواریم قطر در حل وضعیت با ایران به ما کمک کند، چرا که ممکن است بتوانیم میلیونها نفر را نجات دهیم
-
سیگنال مثبت سیانان به بازار ارز
-
خودروهای عربستانی در راه بازار
-
فوری/ تصویب مشروط لایحه پالرمو در مجمع تشخیص؛ ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟
-
دیدار غیرمنتظره دونالد ترامپ با رئیسجمهوری سوریه در عربستان