ابلاغ آییننامه صندوقهای سرمایهگذاری املاک توسط عارف
اکوایران: معاون اول رئیسجمهوری آییننامه ایجاد صندوقهای سرمایهگذاری املاک و مستغلات را ابلاغ کرد. بر اساس این مصوبه، بانکها میتوانند تا سقف 1000 میلیارد ریال صندوق تأسیس کنند و وزارت اقتصاد موظف است فهرست اموال قابل واگذاری را تا پایان خردادماه ارائه دهد.

به گزاش اکوایران، محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهوری، تصویبنامه هیات وزیران درخصوص آیین نامه ایجاد صندوق های سرمایه گذاری املاک و مستغلات را ابلاغ کرد.
به گزارش ایرنا، تصویبنامه مصوب جلسه مورخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ هیات وزیران درخصوص «آیین نامه ایجاد صندوق های سرمایهگذاری املاک و مستغلات» طی نامه شماره ۱۴۵۶۴ در تاریخ دوم اردیبهشتماه ۱۴۰۴ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
هیات وزیران در جلسه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ به پیشنهاد شماره ۶۷۴۳۹۵ مورخ ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری وزارت راه و شهرسازی و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با لحاظ بند (ح) تبصره (۱۰) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور آیین نامه ایجاد صندوقهای سرمایه گذاری املاک و مستغلات را تصویب کرد.
مؤسس صندوق بانک است که نسبت به تأسیس صندوق تا سقف مبلغ یک هزار میلیارد ریال به مدیریت شرکت تأمین سرمایه بانک اقدام میکند و سازمان بورس همکاری لازم را به منظور صدور مجوز تأسیس صندوق با مؤسس به عمل می آورد.
ارکان صندوق از مفاد دستورالعمل رعایت الزامات کفایت سرمایه مصوب ۱۳۸۴ سازمان بورس مستثنی هستند.
وزارت اقتصاد مکلف است به نمایندگی از دولت و با هماهنگی سازمان فهرست اموال قابل واگذاری به صندوق را پس از تجمیع از دستگاههای واگذارنده حداکثر تا پایان خردادماه جهت سیر مراحل تأسیس صندوق به مجمع مؤسس صندوق ارائه نماید.
پس از تأسیس و ثبت صندوق توسط مؤسس اقدامات لازم توسط وزارت با هماهنگی سازمان جهت ارزش گذاری و انتقال اموال به صندوق در یک یا چند مرحله تا سقف مندرج در ماده (۲) این آیین نامه انجام می شود.
تأسیس صندوق صرفاً با انتقال اموال صورت پذیرفته و نیازمند پذیره نویسی به صورت نقدی نیست.
پس از انتقال اموال به صندوق وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از دولت، همه واحدهای سرمایه گذاری ممتاز و عادی متعلق به دولت را به بانک منتقل خواهد کرد، واحدهای سرمایه گذاری واگذار شده به بانک از شمول دستور العمل سرمایه گذاری در اوراق بهادار محاسبه خالص نسبت داراییهای ثابت و غیره بانک مرکزی مستثنی خواهند بود.
بانک پس از واگذاری واحدهای سرمایه گذاری به نام خود اقدامات لازم را از طریق وزارت به منظور اخذ مجوز مجمع عمومی عادی و فوق العاده اخذ تأییدیه بانک مرکزی و ثبت افزایش سرمایه نزد مرجع ثبت شرکتها به عمل می آورد.
در صورت عرضه اموال توسط صندوق از طریق بورس کالا، چنانچه بالاترین پیشنهاد قیمتی برابر یا بالاتر از قیمت پایه باشد معامله انجام میشود، در غیر این صورت عرضه مجدد با کاهش تا ۱۰ درصد قیمت پایه انجام میشود و در صورت عدم انجام معامله در مراحل اول فهرست قیمتهای پیشنهادی جهت بازنگری در قیمت پایه و مزایده نهایی در مجمع طرح میشود.
چنانچه اموال موضوع این آیین نامه املاک با کاربری مسکونی باشد شرکتهایی که صددرصد (۱۰۰) سهام آنها متعلق به بانک باشد در صورت انتخاب به عنوان برنده مزایده عمومی واگذاری اموال مشمول اخذ مجوز موضوع ماده (۱۰) دستور العمل نحوه واگذاری اموال مازاد مؤسسات اعتباری موضوع مصوبه شماره ۱۲۹۵ مورخ ۱۳۹۹/۳/۲۷ شورای پول و اعتبار (وقت)) نخواهند بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
جزئیات توافق یمن و آمریکا به روایت وزارت خارجه عمان/ تصمیم نتانیاهو پس از توافق میان صنعا و واشنگتن
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا
-
دو مذاکره مهم برای بازار طلا و ارز
-
خبر خوش وزیر کار؛ جزئیات افزایش حقوق جدید کارگران و کارمندان بهزودی اعلام میشود
-
گزارش بلومبرگ از ادامه روند صادرات نفت ایران به چین
-
اتفاق عجیب پژو ۲۰۷ در بازار خودرو