نتانیاهو و کاتس در بیانیه ای مشترک خبر دادند: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد.

به گزارش اکو‌ایران به نقل از ایرنا، نتانیاهو و کاتس اعلام کردند که این تونل‌ها در منطقه مجدل زون در جنوب لبنان منهدم شده است.

در این بیانیه ادعا شده است که پیش از اجرای این عملیات، آمریکا و نماینده واشنگتن در لبنان در جریان آن قرار گرفته بودند.

نتانیاهو و کاتس همچنین افزودند که ارتش اسرائیل  به عملیات خود برای تخریب زیرساخت‌های حزب‌الله و رفع آنچه «تهدید علیه شهرک‌های شمالی» خواندند، ادامه خواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده است که ارتش اسرائیل به حضور خود در «منطقه امنیتی» جنوب لبنان ادامه خواهد داد.

بر اساس ادعای این دو فرد، تونل تخریب‌شده حاوی صد‌ها قبضه سلاح و تعدادی لانچر موشک بوده است.

ساعاتی پیش بود که رسانه‌های اسرائیل مدعی شدند که ارتش در ساعات آینده یک شبکه بسیار گسترده از تونل‌ها را در جنوب لبنان منفجر خواهد کرد.