به گزارش اکوایران به نقل از شفقنا، آرتی نوشت: رئیسجمهور روسیه در جریان دیدار با گروهی از افسران در مراسم گرامیداشت روز نیروی دریایی در سنپترزبورگ گفت: «در کنار همه این مسائل، سرزمینهای غرب اوکراین نیز وجود دارد که پس از جنگ، هدیه جوزف استالین به اوکراین بود. استالین این سرزمینها را به اوکراین بخشید، اما آنها را بهعنوان هدیهای در چارچوب یک کشور واحد واگذار کرد. بهنظر میرسد هرگز به ذهن او خطور نمیکرد که امروز چنین وضعیتی پدید آید.»
پوتین هماکنون برای شرکت در مراسم رسمی «روز ناوگان دریایی روسیه» در شهر سنپترزبورگ حضور دارد. او گزارشهایی را از فرماندهان ناوگان شنید و همچنین به تلاش طرفهای مقابل برای تأثیرگذاری بر ناوگان روسیه، از جمله ناوگان تجاری، اشاره کرد.
مراسم «روز نیروی دریایی روسیه» نخستین بار در سال ۱۹۳۹ و در دوران اتحاد جماهیر شوروی برگزار شد، در حالی که تاریخ تأسیس واقعی ناوگان دریایی منظم روسیه به سال ۱۶۹۶ و تصمیم پتر کبیر بازمیگردد.
در سال ۱۹۸۰ نیز تصمیم گرفته شد که این مراسم بهجای یک تاریخ ثابت، هر سال در آخرین یکشنبه ماه ژوئیه برگزار شود.