اولین سخنرانی جولانی پس سقوط اسد: این پیروزی فصل جدیدی را در تاریخ منطقه رقم خواهد زد
اکوایران: ابومحمد الجولانی، رهبر گروه اصلی مخالفان مسلح سوریه، در اولین اظهارات علنی خود از زمان تصرف دمشق توسط شورشیان، سرنگونی بشار اسد را «پیروزی کل امت اسلامی» خواند.

به گزارش اکوایران، ابومحمد الجولانی، رهبر گروه اصلی مخالفان مسلح سوریه، در اولین اظهارات علنی خود از زمان تصرف دمشق توسط شورشیان، سرنگونی بشار اسد را «پیروزی کل امت اسلامی» خواند.
او گفت: «برادران من این پیروزی پیروزی تمام امت اسلامی است. برادران من، این پیروزی جدید، فصل جدیدی را در تاریخ منطقه رقم میزند».
به نوشته سیانان، جولانی در سخنرانی خود در داخل مسجدی در پایتخت افزود که سوریه «زمین بازی برای اهداف ایرانیها، گسترش فرقه گرایی، دامن زدن به فساد» بوده است، اما اکنون، «سوریه به لطف خداوند متعال و با تلاش و کوشش مجاهدان قهرمان در حال پاکسازی است.» .
جولانی گفت: «این ملتی است که اگر حقوقش از آن گرفته شود، تا احیای حقوقش به مطالبه آن ادامه خواهد داد» و افزود که هیئت تحریر الشام کسانی را که توسط دولت اسد زندانی شده بودند آزاد میکند.
جولانی خطاب به جمعیتی که در مسجد اموی جمع شده بودند، گفت: «برادران من، بیش از 20 سال پیش این سرزمین را ترک کردم و دلم آرزو این لحظه را داشت».
او گفت: «هیچ خانواری در سوریه وجود ندارد که جنگ به آن صدمه نزده باشد. الحمدلله امروز سوریه رو به بهبودی است.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ورود یک ناو آمریکایی دیگر به خاورمیانه در پی افزایش تنشهای تهران و ترامپ
-
هشدار مدیریت بحران به تهرانیها/ از تردد غیرضروری خودداری کنید
-
دو دلیل ریزش بازار ارز و سکه
-
بازگشت هواپیماهای سعودی به آسمان تهران
-
پاسخ معاملهگران دلار به مطلب کیهان
-
تغییر ماموریت ویتکاف در آستانه سفر ترامپ به خاورمیانه
-
شرط استارت دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ تهران در انتظار اعلامنظر عمان
-
بحران در راه است؟ تهران تا پایان اردیبهشت برای دفن اموات فرصت دارد
-
خسارت تجار از انفجار بندرعباس