برندگان نبرد تسلیحاتی قرن؛ کدام کشور پیروز رقابت موشکهای هایپرسونیک است؟
چالشهای امنیتی در جهان باعث شده که بسیاری از کشورها و قدرتهای جهانی به دنبال ادوات و تسلیحات جنگی بهروز و مدرن باشد. یکی از این تسلیحات جنگی، موشکهای هایپرسونیک است. در ویدیوی بالا به توضیحاتی درباره این موشکها و رقابت کشورها در این زمینه پرداخته شده است.
به گزارش اکوایران، دهههاست که مسابقه تسلیحاتی در زمینه تولید موشکهای هایپرسونیک یا مافوق صوت میان قدرتهای جهان آغاز شده است.
روسیه، چین و آمریکا سه قدرت اصلی در جهان هستند که در رقابتی نفسگیر، برای توسعه موشکهای مافوق صوت تلاش میکنند.
موشکهای مافوق صوت، همانطور که از نامشان پیداست، نسل جدیدی از موشکها هستند که میتوانند با سرعتی بیش از سرعت صوت به پرواز درآیند.
با این حال، این فقط سرعت موشکهای هایپرسونیک نیست که آنها را برای قدرتها، جذاب کرده است. قدرت مانورپذیری یا همان تغییر مسیر هم از جمله مواردی است که قدرتها را وسوسه کرده روی این فناوری گران، سرمایهگذاری کنند.
هرچند روسیه، چین و آمریکا جزو پیشتازان تولید و توسعه فناوریهای مربوط به این موشکها هستند، با این حال برخی از دیگر کشورها هم در این زمینه اقداماتی داشتهاند، برای مثال، هند هم در زمینه تولید این موشکها فعالیت کرده است.
سرعت و دقت دو مقوله مهم در جنگ به شمار میآیند. موشکهای مافوق صوت هم به همین دلیل، مورد توجه قدرتهای جهانی قرار گرفته است. از طرف دیگر، این موشکها قابلیت حمل بمب هستهای در کنار بمبهای متعارف را دارند. به همین دلیل، بیشتر مورد توجه قرار میگیرند.
در ویدیوی بالا به انواع مختلف این موشکها پرداخته شده و سپس توضیح داده شده که هر یک از سه قدرت اصلی در این زمینه چه پیشرفتهایی داشتهاند و رقابت در حال حاضر به چه صورت است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هدیه لاکچری قطر برای ترامپ
-
از چرخش ناو ترومن تا پایان تاب ترامپ؛ چرا آمریکا ناگهان از جنگ با یمن دست کشید؟
-
غافلگیری در تلآویو، تشویش در تهران؛ سفر به جایی که حال ترامپ را خوب میکند
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
راهنمای ساده درباره دعوای هند و پاکستان بر سر کشمیر
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
معاون رئیس دفتر کاخ سفید: مذاکرات ایران-آمریکا در هر دور جزئیتر شده است