به گزارش اکوایران، معاون رئیس‌جمهوری ایالات متحده به متحدان اروپایی خود درباره اعمال مقررات سخت‌گیرانه در حوزه هوش مصنوعی که تحت سلطه آمریکا است، هشدار داد و همچنین از چین خواست از این فناوری برای تقویت قدرت خود استفاده نکند.

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری ایالات متحده، در اجلاس پاریس برای اقدام در مورد هوش مصنوعی  هشدار داد که «مقررات بیش‌ازحد می‌تواند این صنعت تحول‌آفرین را درست در آغاز راهش نابود کند» و از اروپا خواست به جای نگرانی، خوش‌بین باشد.

 معاون دونالد ترامپ در سخنرانی خود در این اجلاس گفت: «ما شاهد بودیم که دشمنان خارجی متخاصم از نرم افزارهای هوش مصنوعی برای بازنویسی تاریخ، نظارت بر کاربران و سانسور سخنرانی‌ها استفاده کرده‌اند.من می‌خواهم واضح بگویم: این دولت چنین تلاشهایی را متوقف خواهد کرد».

نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، پیش از ونس خواستار تلاش جهانی برای تدوین استانداردهایی شد که ارزش‌های مشترک را حفظ کرده و خطرات هوش مصنوعی، از جمله امنیت سایبری، اطلاعات نادرست و دیپ‌فیک‌ها (ویدیوهای جعلی) را کاهش دهد.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پس از ونس، در مخالفتی ضمنی با سخنان او گفت که قوانین جهانی، در کنار نوآوری و پیشرفت، پایه و اساس حضور پایدار هوش مصنوعی خواهند بود.

در نهایت، ۶۱ کشور از جمله چین، فرانسه، آلمان و هند توافق کردند که اولویت این است که هوش مصنوعی «باز، فراگیر، شفاف، اخلاقی، ایمن و قابل اعتماد» باشد و تحت چارچوب‌های بین‌المللی مدیریت شود. آمریکا و بریتانیا نیز این بیانیه را امضا کردند.