به گزارش اکوایران، علی واعظ، مدیر پروژه ایران در گروه بین‌المللی بحران، در گفت‌وگو با الجزیره درباره تنش‌های فزاینده میان اسرائیل و ایران چنین گفته است: «منطقه هیچ‌گاه به اندازه حالا به آستانه یک درگیری تمام‌عیار نزدیک نبوده است.»

به گفته او اگر حملات تلافی‌جویانه ادامه پیدا کند، «در نهایت تلفات بیشتر و بیشتری رخ خواهد داد که ممکن است شامل شهروندان آمریکایی ساکن اسرائیل هم بشود و اگر چنین شود برای ایالات متحده بسیار دشوار خواهد بود که درگیر نشود».

او معتقدست هنوز مشخص نیست جمهوری اسلامی ایران چه تعداد موشک بالستیک در اختیار دارد و تا چه مدت قادر به ادامه حملات تلافی‌جویانه خواهد بود، اما «واقعیت این است که ایران یکی از پیشرفته‌ترین و بزرگ‌ترین زرادخانه‌های موشکی بالستیک در منطقه را دارد. «ایران همچنان توان تهاجمی دارد. و متحدانی در منطقه دارد که نسبتاً قدرتمند هستند، مانند حوثی‌ها در یمن یا شبه‌نظامیان شیعه در عراق. بنابراین اگر این روند ادامه پیدا کند، ممکن است شرایط خیلی سریع، خیلی زشت و خطرناک شود.» حملات اسرائیل «ضربه‌ای جدی به حکومت جمهوری اسلامی ایران وارد کرده‌اند، اما این به معنای فلج شدن یا فروپاشی حکومت که اسرائیل در پی آن است، نیست».