به گزارش اکوایران، بنا بر گفته دو مقام آمریکایی، بیش از ۳۰ هواپیمای سوخت‌رسان ارتش آمریکا در روزهای اخیر به خاورمیانه اعزام شده‌اند.

بر اساس گزارش سی‌ان‌ان، اگر دونالد ترامپ دستور دخالت آمریکا در درگیری میان اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران را صادر کند، این هواپیماها ممکن است از جنگنده‌های اسرائیلی در عملیات علیه ایران با امکان سوخت‌گیری هوایی پشتیبانی کنند.

بدون این قابلیت، هواپیماهای جنگی اسرائیل تنها زمان محدودی برای پرواز بر فراز ایران و جست‌وجوی اهداف دارند، پیش از آن‌که مجبور شوند به اسرائیل بازگردند و سوخت‌گیری کنند. در حالی‌که نیروی هوایی اسرائیل چند هواپیمای سوخت‌رسان در اختیار دارد، این تعداد پاسخگوی حجم جنگنده‌هایی که به گفته ارتش اسرائیل در اولین موج حمله‌ها به ایران اعزام شدند (تا ۲۰۰ فروند) نیست.

هواپیماهای سوخت‌رسان همچنین می‌توانند از بمب‌افکن‌های B-2 نیروی هوایی آمریکا پشتیبانی کنند.

در درگیری‌های قبلی منطقه، B-2ها از تنها پایگاه خود در ایالت میزوری اعزام می‌شدند و برای رفت‌وبرگشت نیاز به سوخت‌گیری هوایی داشتند.

این هواپیماهای سوخت‌‌رسان نه تنها می‌توانند از بمب‌افکن‌های B-2 و B-52 در صورت اعزام پشتیبانی کنند، بلکه از دیگر هواپیماهای نظامی آمریکا که در پایگاه‌های منطقه یا ناوهای هواپیمابر در اقیانوس هند مستقرند نیز، در صورت صدور دستور ورود به نبرد، پشتیبانی خواهند کرد.