انتظار 9ساله حج عمره ادامهدار شد / عربستان مجوز نداد
اکوایران: عملیات پرواز حج عمره مفرده به دلیل عدم صدور مجوز از سوی عربستان سعودی تا اطلاع ثانوی لغو شد.

به گزارش اکوایران: بامداد امروز، قرار بر این بود که پس از گذشت 9 سال، عملیات حج عمره با اولین پرواز در ساعت 2 و 30 دقیقه از فرودگاه امام انجام شود که به دلیل آنکه مجوز پرواز از سوی عربستان صادر نشد تا اطلاع ثانوی این پروازها لغو شده است.
سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با بخش خبری ساعت 8، ضمن عذرخواهی از مسافران اعلام کرد: نمایندگان این شرکت و سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در حال پیگیری مشکل ایجاد شده هستند و به محض رفع مشکل، پرواز انجام خواهد شد.
سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام، عصر دیروز از انجام اولین پرواز حج عمره در ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد چهارشنبه خبر داده و گفته بود حدود 62 هزار زائر توسط ایران ایر و معراج به خانه خدا اعزام می شوند که حدود 30 هزار نفر از حجاج از ترمینال سلام فرودگاه امام به حج عمره مشرف می شوند.
قرار بود امروز نخستین گروه از زائران عمره از ایستگاه تهران اعزام میشوند و روند اعزامها تا ۱۰ اسفند ادامه داشته باشد و 70هزار نفر در قالب ۵۷۰ کاروان راهی سرزمین وحی شوند. اما به نظر میرسد انتظار 9 ساله همچنان ادامه داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مذاکره با شیطان بزرگ؛ توافق غیرمنتظره در عصر تشدید تنشها؟
-
مذاکراتی زمانبرتر و دشوارتر از خوشبینی های اولیه؛ بزرگترین اختلاف بر سر توافق تهران و ترامپ
-
واکنش ترامپ به بازگرداندن کریمه به اوکراین
-
انقلاب در دندانپزشکی با روش نوین دانشمندان برای پرورش دندان در آزمایشگاه
-
بمباران کشتی اسرائیلی در یمن توسط آمریکا/ علت چه بود؟
-
نحوه محاسبه قبوض برق مشترکان اعلام شد
-
آخرین جزئیات از تعداد کشتهشدگان انفجار بندرعباس/ انتشار اسامی پیکرها احراز هویت شده
-
بورس فردا به تعادل میرسد؟/ فاز احتیاط سرمایهگذاران در معاملات دوشنبه
-
ترکش انفجار بندرعباس به بازار سهام رسید /خروج 2 همتی پول از بازار سرمایه